Followers Remaja Purba

Saturday, November 10, 2012

Congak-congak.. Kira-kira..


  • Setelah beberapa hari check in di ward, awek hubby bakal menjalani major operation hari ni. Harapan dan doaku moga si dia kembali sihat gagah perkasa dalam melayani kerenah aku nanti..
  • Dengan pakwe baru ni, aku rasa macam ada pegawai JPJ dok sebelah aku (betapa berhemahnya ketika bersama pakwe baruku itu)
  • Sungguh tak sabar rasanya nak gedik manja dengan awek hubby tu nanti.. bakal menjadi perhatian kembali abang-abang and uncle-uncle traffic.. Juga mereka yang pandu 'makan angin' depan aku..
  • Nak cerita lebih-lebih pun tak boleh sebab takde depan mata lagi.. kenalah bersabar buat sementara walau dalam kepala dah semak seribu nak congak-congak.. kira-kira.. kosnya nanti..


psstt: Berdebar-debar + teruja nak tunggu hasil dari major operation tu nanti..

psstt lagi: Tak tau dah nak describe macam mana..

last psstt: Nak gedik manja kat hubby ---> 'jom cuti-cuti Malaysia..'


2 comments:

Kakzakie said...

Jgn takut en hubb dah kira dulu sebab itu dia buat 'operation' tu. Biasalah operation mesti mahallah sikit berbanding biasa-biasa. Macam juga org bersalin operation kan lebih mahal dari yg deliver normal.

kay_are said...

hmm.. major operation? harap hasil nye memuaskan nanti..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...