Followers Remaja Purba

Sunday, November 11, 2012

Hujung minggu yang mengasyikkan..


SABTU:
  • Lewat petang ke Sepang Circuit.. baca macam best.. walhal buat lintas hormat je pun..
  • Subjek utama.. nak tengok berapa jauh Enstek dari rumah aku ---> yang ni serius memang jauh dan tak berbaloi terutama dari segi kos pergi dan balik serta masa yang berkualiti dengan anak-anak confirm semakin kurang.. silap-silap langsung takde..!!
  • Agak-agak ada tak silent reader dari top management aku.. ---> rasa macam nak buat entry khas pulak pasal ENSTEK ni..
  • Dari sehandsome-handsome pakwe aku, terus comot-momot sebab kat area tu hujan lebat + lecak..
  • Dah puas cuci mata dalam hujan tu.. rumah MIL arah tuju seterusnya.. part ni dak Kakak paling suka.. hubby mintak aku standby baju dak Kakak untuk beberapa hari.. (mentang-mentanglah cuti sekolah..)

AHAD:
  • Motif utama ---> beli beberapa peralatan untuk kegunaan sendiri (andai ada kenduri kecik.. senang dah ada..)
  • Paling tak menahan.. satu Kedai JEANS ni tengah ada promosi.. yang ni paling aku suka sebab hubby rela hati nak belikan untuk aku.. thank you hubby.. I LAP U lah.. ---> macam aku pulak nak sambut raya siap beli seluar baju bagai..
  • Sunyilah pulak dak Kakak takde.. dak Adik mati kutu takde geng gaduh..
  • Dak Nuha.. sibuk jelajah dari depan hingga ke belakang.. habis comot baju sebab dia 'lap' lantai..



psstt: Nasib baik tak boleh pakai Edwin tu ke office, kalau tak.. datang kerja bau kedailer baju dan seluar aku..

psstt: Kalau sekali pergi boleh dapat Jeans.. kalau aku gedik manja lagi, mau satu kedai tu aku dapat gamaknya.. hahaha..

last psstt: bak kata anak nenek Uda.. 'untunglaa..'



5 comments:

Eiqa Almond said...

Amboiii, hujung minggu diaa.. :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hohoho..

ibnzaki said...

Untonglaaaa

Makchaq suro sampaikn,makchaq x p cuti pn.
Rhsianya makchaq kt rumah sy.sy pndah rumah so makchaq tolong kemas ruma ^^

Pstt:jom la meh ruma <-- kes meniru lagi
Psstt lgi:helmet nnt bincang dgn makchaq
Last psstt: v(^.^)v

Kesuma Angsana said...

rajin juga mengukur jalan ni ye !hehe

kay_are said...

banayknye aktiviti hujung minggu.. memang best tapi letih r ye tak.. dapat jeans free tambah best r.. huu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...