Followers Remaja Purba

Friday, August 17, 2018

Cuba Berdamai Dengan Takdir


Hidup kita ni sebenarnya macam satu perjuangan. Jadi apa-apa pun jadi dalam hidup ini pasti ada sebab, mesti ada hikmahnya so kita tak boleh sekali-kali salahkan takdir atau marah.

Kekuatan tu bukan dari kejayaan untuk dapat apa yang kita rancang. Kekuatan yang sebenar pada saya, seberapa besar usaha kita dan seberapa yakin untuk kita berserah kepada Tuhan itulah kekuatan yang sebenar pada saya.. (episode 5)



sumber en. Google


Gara-gara Zahirah MacWilson membuatkan aku terus-terusan menjadi semakin suka. Ditambah pula adanya Aqasha yang dah lama aku tak tengok lakonan beliau, lagilah tak sabar nak menontonnya. - drama Cinta Koko Coklat -- di SINI..


===========

Slot masa tayangan: Isnin hingga Jumaat (pukul 8:30 malam) di NTV7.
Episode pertama pada 23 Julai 2018 dan sebanyak 50 episode.
Terbitan Juita Viden Production.
Pengarah: Pali Yahya.


StatusHati: Moga ada perubahan


4 comments:

Mrs. A said...

Ada gak sekali tertengok hari tu tapi tulah kena sound dengan husband suruh tukar tengok BU adoiii hahahaha...

Cik Nor said...

la..drama kke?

Warisan Petani said...

Owh kisah drama tv
Tak tenguk lagi.

Vitamin Syaza (VS) said...

hihi zahirah mc wilson comey.. salam kenal. syaza follow~

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...