Followers Remaja Purba

Thursday, August 9, 2018

Hadiah Kemenangan Johan Pertandingan Kalam Jamaie



Rancak dak Nuha bercerita sebaik nampak kelibat aku balik kerja kelmarin sambil ditunjukkannya hadiah kemenangan yang diperoleh beliau.


Piala dan Jam Tangan
Pakej bawa tidur hadiah kemenangan tersebut..


Tahniah.. 
Johan Pertandingan Kalam Jamaie seperti kisah di SINI..
Berkebetulan sewaktu sesi pengambilan hadiah dijalankan, kami terpaksa mengundurkan diri lebih awal atas alasan ada program family sebelah en. Hubby. Atas kerjasama tenaga pengajar dan anak-anak murid yang terlibat, tak sangka kemenangan berpihak pada team Husna akhirnya.. 🤗😉



Trofi Kemenangan pada 05 Ogos 2018 yang lepas.


DAN..
Paling menarik.. pertandingan seterusnya bakal berlangsung di Tanjung Karang beberapa hari lagi. Mak Budak pulak terlebih teruja hinggakan dak Nuha nak main dengan kawan sepermainan di depan rumah pun aku tak bagi, konon takut dia tak sihat atau cedera. Punyalah obsess Mak Budak terhadap anaknya hingga en. Hubby rimas.. hahaha..


2017..??
Eh..? Macam mana aku boleh terlepas acara yang ini..?


Oh..! Penat aku recall situasi pemikiran aku.. sungguh aku tak ingat dan tak jumpa langsung entry mengenai isu ini. Temasya Sukan Sekolah Nurul Husna.. dak Nuha pemenang tempat ketiga bagi acara Catwalk (5 tahun) ketika itu. Apa-apapun tahniah buat dak Nuha..


StatusHati: Janganlah kau susahkan aku hingga jadi begini..


6 comments:

Aryan azra said...

Alhamdulillah tahniah

Aryan azra said...

Alhamdulillah tahniah

Kakcik Seroja said...

Tahniah Nuha...memang dia ada bakat, kan? :)

Cik Nor said...

wow..tahniah nuha..:)

ejulz said...

Tahniah :)

Putri said...

Tahniah nuha...
Moga menang jugak next peetandingan kg tg karang

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...