Followers Remaja Purba

Thursday, June 16, 2016

Pendamping terbaru aku..


Perasan tak..
Tahun ni aku agak kurang memberi perhatian pada blog Mak Budak ni. Bertambah liat bila pendamping aku tak sihat dan tak dapat bagi kerjasama seperti selalu..


Petang semalam..
Ketika tengah sibuk menyiapkan juadah untuk berbuka puasa, tanpa kata-kata hubby bagi satu bungkusan kepada aku. Tengok pada paras rupa, wah.. akhirnya aku dapat pendamping baru bagi menggantikan pendamping yang lama. Bukan tak kenang jasa pendamping yang lama.. hampir 4 tahun dia bersamaku tanpa bertukar ganti hinggalah dia 'shut down' sendiri dua bulan lepas..

Anak-anak teruja bila melihat hadiah yang aku terima.. dorang pulak tak sabar nak tengok pendamping baru aku tu.. 'Wah.. ibu dapat handphone yang boleh masuk air tu..' hehehe.. bukan main seronok dorang malam tadi..

Dan.. malam tadi, selepas puas anak-anak merengek nak tengok macam mana rupa paras pendamping aku tu, akhirnya.. yang pasti ianya bukan S7 edge.. 'Alah.. ingat ibu dapat handphone tu.' sambil tunjuk gambar pada pamphlet yang hubby bawa balik.



Inilah pendamping terbaru aku..


'yang penting niat orang yang bagi.. nak buat penerima happy..' - teman FB..
Tak sangka dapat macam tu, tetiba rasa sweet.. ekekeke..

Terima kasih to my chef Hubby.. ai lap you lah..
Bukan selalu dapat tapi bila sesekali dapat hadiah memang berbaloi..



StatusHati: Buatmu my new pendamping.. please be nice to me..


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaa

paridah said...

TAHNIAH DPT HP BARU YG CANGGIH..

hana hadi said...

Waaaah adakah Husben yg balut hadiah tu.ngeee

Rosmiza Ali said...

Wow! Hp baru!!! Bestnya.. ^_^
RosmizaAli.Com

Mrs. A said...

Alhamdulillah rezeki dapat handphone raya hiks!

nini said...

Wah bestnyaaaa dpt pendamping baru...hihi

norhidana miswan said...

masa tgk tajuk mcm seram je ..
pendamping mcm saka gitu... hehehhe

tp kire saka jgk lah... heheheh
best hadiah raya akak thn nih

Ibu Lala said...

Wah syoknya. Tahniah tahniah

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...