Followers Remaja Purba

Wednesday, June 29, 2016

Dicelahan rezeki untuk anak-anak..


Menjelang raya yang bakal tiba tak lama lagi..
Dicelahan rezeki untuk anak-anak terselit jua buat mak budak..
Moga melimpah-ruah lagi rezeki pada yang memberi..


Alhamdulillah..


Permohonan cuti rehat telah diluluskan tapi aku tak rasa akan bercuti awal..
Sama je rutinnya setiap tahun.. yang berbeza hanyalah dari segi fizikal dan mental..

Apa yang pasti..
Raya kali ni hanya dibuat secara sederhana,  memandangkan dak Kakak akan menghadapi peperiksaan percubaan di sekolah selang seminggu je selepas raya..


StatusHati: Bicara kita rupanya tak seiring..



9 comments:

Kakzakie Purvit said...

Pada kakak raya sebenarnya yg meriah kalau anak-anak happy
Kalau dah naik raya exam memang cuak jugalah..

Nooriah Abdullah said...

Bestnye kan mak2 pun dpt rezeki raya Aiza bila lah kaknoor nk dpt rezeki mcm ni hehe

Puan Kutu said...

Zaman kemelesetan ni memang kena jimat cermat.kami pun raya beserderhana dlm semua perkara.hehe

HeNRieTTa JoSe said...

duet raya...yeyy....zaman kanak kanak mmg happy time raya....skank dah kurang sket meriahnya...

amirah said...

waa....huntungla dpt duit raya...bestnyaaa...

Mar Mansor said...

hari raya adalah hari yang menggembirakan buat anak-anak

norhidana miswan said...

alhamdulillah... bestnya mak pun dpt duit raya

Siqah Hussin said...

Betul kak. Hari raya paling gembira tengok kanak-kanak yang gembira :)
Lawa sampul raya akak yang bunga-bunga tu 😊

Pha Is said...

alhamdulillah...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...