Followers Remaja Purba

Monday, February 17, 2014

Kelmarin di Tapah, Perak.. Semalam di Petaling Jaya, Selangor..



SABTU:
  • Alhamdulillah perjalanan pergi dan balik serta sepanjang majlis pernikahan adik hubby dan kenduri kahwin sebelah pihak perempuan berjalan dengan lancar..
  • Perancangan asal, hubby tak ikut serta disebabkan kerja tapi last minute bertukar plan.. hubby dapat join memeriahkan majlis tersebut.


dak Nuha yang takmo duduk dendiam..


Ada je benda yang dia nak buat..


dak Adik yang bosan takde geng nak main..
Dak Kakak dengan sepupu-sepapatnya naik kereta lain.. tu yang dia bosan tak tahu nak buat apa..




AHAD:
  • Urusan membeli barang kenduri untuk makan beradab bersama kakak dan adik ipar di Subang..
  • Amik masa yang lama untuk memilih yang mana sesuai.. bukan ikut pilihan pengantin tapi pilihan tukang masak..
  • Hubby bagi arahan dari tempat kerja beliau, kami yang terkial-kial memilih.. kihkihkih..

Pening kepala nak pilih yang mana..




psstt: Belum ada masa nak edit gambar semasa majlis pernikahan dan kenduri sebelah pihak perempuan di Perak..

last psstt: Kenduri sebelah keluarga MIL di P.J, Selangor akan berlangsung lagi dua minggu..




18 comments:

msredcheesecake said...

bz yea nuha...

Aziela said...

Wah...mesti letihkan. Sibuknya...

Nurzakiah Hanum said...

singgah pg

Dr Singa said...

kalau PJ dekat Old Town.. dekat dah dengan rumah saya tuuu

Rai Ourkizuna said...

paling letih adalah bila nak prepare majlis..adeh.. dengar je dah tak larat.. haha

Kesuma Angsana said...

mmg letih ler kan !

t.a.t.a said...

jangan lupa singgah rumah dr. singa. pastu minta belanja kat old town.

ngeh heh heh heh.

Kakzakie said...

Bila keluarga ada majlis letih tapi seronok. Tengoklah Nuha tu khusyuk menelek...:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bila nak kenduri ni memang sibuk nak persiapan Aiza.... Dak nuha pun sama bz tu kan :)

Daddy Ziyyad said...

hamboii...husband bagi arahan jarak jauh...hihihih

PearlVelvet SueQys said...

salam kenal, singgah & follow sini

ricca said...

hai...tq sgt2 dpt singgah blog ika...xpe,nnti dh buat yg sambal pahang tu, blh share ngan ika...ika pun bkn pndai sgt...citer psl kenduru tu, hmm...lps ni yg lagi 2 mggu tu kompom penat jugak lah kan...huhuhu

Knor said...

Nmpk bznya...termasuk dik nuha...mgeledah ye..

encik hubbynya yg jdi tukang msk..chef mmg selayaknya..tk sbr nk tgok gubahan hidangan mkn beradap tuh..

makchaq said...

Apa yg menarik sangat sampai bulat mulut Nuha....?
Sian dak adi mati kutu sorang2... nape x ajak geng dia naik sekali?
Pinggan pun kena ikut citarasa tukang masak ke?

Tihara said...

bestnya makan kenduri,
moga meriah suasananya :)

Pha Is said...

tudia.. sibok benar nmpak handle kenduri.. heheh

Cho Zila said...

suka kalau ada famili nak kawen .. macam sibukjer...

UmmuAidan-Arissa said...

wpun sibuk tapi seronok jgk kan kenduri kendara keluarga camnie..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...