Followers Remaja Purba

Friday, February 14, 2014

Esok seharian aku kat Tapah, Perak..



  • Esok aku akan join family MIL untuk ke Perak bagi urusan pernikahan adik lelaki hubby.. 
  • Balik ni baru sibuk nak packing apa yang patut di bawa buat dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha sebelum balik kampung MIL di P.J (macam jauh sangat), pepagi esok baru gerak ke Tapah, Perak dari rumah MIL..
  • Hubby..? eemm.. kerja..


psstt: Moga perjalanan esok berjalan dengan lancar hendakNYA..



12 comments:

t.a.t.a said...

InsyaAllah. Semoga semua nya lancar.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga selamat perjalanan pergi dan balik..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Atiqah Wadiah said...

Semoga segalanya dipermudahkan olehNYA..amin..

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat pergi dan balik..

Tihara said...

selamat jalan ke Tapah :)

Gee Lion said...

selamat pengantin baru buat si adik.. dan selamat pergi dan balik buat kak aizamia.. =3

makchaq said...

Ikut rombongan pengantin mesti best... selalu dapat makan special..

kay_are said...

tahniah kepada ysng berkahwin.. semoga berkekalan hingga akhir hayat.. amin.. =)

ewanthology said...

jauh gak tu

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan semua urusan yer !

Pha Is said...

sibok lagi sekarang nmpaknya..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...