Followers Remaja Purba

Tuesday, April 23, 2013

Setahun sudah usiamu sayang..



Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Nur Nuha Nuha..
Allah selamatkan kamu..
  • Pejam celik.. pejam celik.. hari ni genap setahun usia dak Nuha..
  • Tahun NAGA menjadi kenyataan..
  • Dah semakin bijak dan pandai mengambil kesempatan dengan kelebihan yang dia..
  • Orang keliling pulak jadi geram dengan kerenah dia..
  • Sekarang gedik manja lebih dengan babah dia..



Bantal dia je dah penuh katil aku..


'Hello.. tolong hantarkan hadiah tu kat alamat ni ye..'




psstt: Selamat Hari Lahir sayang.. Moga menjadi anak yang solehah dan jangan lupakan kami bila dirimu dah pandai berdikari nanti..




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

besar sudah

Asyifa Mustaffa said...

sethun dah...rasa mcm bru je...nwy...hepy besday Nuha...moga mmbesar dgn sihat....dan jadi anak yg solehah....

Cik Puan Fadli said...

hepi born day Nuha comey...have a magical birthday with luv & hugs...

NM03 said...

hepi beday nuha... ssama la ngan qausar tahun naga. sebulan lebih lagi beday qausar plak...

Kakzakie said...

Happy birthday Nuha sayang... kalaulah dekat dgn rumah auntie memang auntie dah culik Nuha selalu ke rumah auntie..

QueeN TerataI said...

pejam celik pejam celik dah setahun umur nuha yer.. makin comel.. geram!!

selamat hari lahir nuha syg.. moga menjadi anak yg solehah..

Mama Vogue said...

Hari ini kah?
Sama birthday ngan aunty la Nuha :)
Next time kita celebrate sama okey..hihi

Munnafendy said...

ya Allah...cptnya dh setahun! hepi bday nuha!

anitadiana said...

dah setahun dahhhh..kejapnya masa berlalu..hapi besday nuha..rasa unti mcm baru dukung nuha masa beby ...semoga tetap cute dan gebu ok..

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi sayang :)

Kesuma Angsana said...

epy birthday nuha yg comey sgt !

norhidana miswan said...

epy bday nuha syg....

pha is said...

heppy birthday nuha.. dah setahun..? hmm.. dulu klau x silap masa 1st time mai melawat blog ni, kak aizamia3 masih lagi mengandung.. hahaha

Cinta Misteri said...

happy birthday nuha. moga menjadi anak yg soleh dan berjasa kelak

eika_jps said...

happy belated birthday nuha...moga menjd anak yang soleh....tolong send alamat nuha kat email mummy......mummy nak bg ole-ole...

atika@penang.gov.my

Cikda said...

happy birthday nuha.. sama tahun dengan Aisya rupanya..tahun NaGA.. hihihihi..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...