Followers Remaja Purba

Friday, April 26, 2013

Aku mintak maaf.. aku TER DELETE..


  • Semalam bawak dak Nuha check up di KIDDS, PPUM untuk setahun..
  • Tu yang sunyi je teratak mak budak ni..
  • Ditambah dengan urusan peribadi di K.L menambah lagi ketidakhadiran di sini.. 


psstt: Ada beberapa perkara penting yang perlu aku selesaikan.. sehingga awal bulan depan..

last psstt: Aku mintak maaf kepada yang komen di teratak mak budak ni tapi aku TER DELETE komen tersebut.. Mintak maaf sangat-sangat..



14 comments:

Daddy Ziyyad said...

takpe....Jgn terdelete the whole blog, sudah! Naya tu..haha

QueeN TerataI said...

hehehe sila tgk pada inbox email akak yer

Tinta Lana said...

Huhu, sampai hati akk terdelete,hehe

Takda hal kak. Cuma, camna smpai terdelete.. akk bnyk sgt urusn serentak dlm kpla ni.. ^_^

aQu Mad said...

:)

Kakzakie said...

Boleh terdelete mesti busy sangat nak cepatlah tu ye..

Nurzakiah Hanum said...

TAKE UR TIME

norhidana miswan said...

oooooooo cubit kang heheheh

Munnafendy said...

fuhh pnh gak nyaris nk terdelete segala komen. padahal nk tkn publish...sib baik tgn ada brek lagi :p

KY said...

tak pe, nak buat mcm mana TER..kann..hihih

KY said...

tak pe, nak buat mcm mana TER..kann..hihih

ieda immi said...

ok2 dikk
take ur time ;)

❤Kamsiah❤ said...

dah terrrr..nak buat mcm mana ..:)

pha is said...

terlajak perahu boleh diundur, terlajak delet.. hehehe

Tedi said...

owh, terdelete ek... hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...