Followers Remaja Purba

Tuesday, April 9, 2013

Adanya coretan kenangan..


  • Entry bergambar..
  • ---> Adakala buat pembaca teruja..
  • ---> Adakala buat pembaca tak suka..
  • Tak kisahlah.. sekurang-kurangnya ada coretan kenangan..
  • Nak tulis dalam buku.. nak selak balik entah jumpa entah tidak..
  • Ni.. tinggal nak click je entry mana yang kita suka..

  • Dipendekkan cerita..
  • Beberapa entry masih elok terperam kat dalam camera aku tu..
  • Entah bila nak edit.. aku pun tak tahu..
  • Teruja tengok kengkawan post pelbagai gambar pelbagai aksi..
  • Tapi.. aku masih macam ni.. keadaan tak mengizinkan..



psstt: Hari ni ada mesyuarat bahagian..

last psstt: Menu: Potluck.. aku bawak rendang ayam + nasi impit.. ---> made by chef hubby..




12 comments:

Kakzakie said...

Kakak suka entry bergambar. Apa lagi kalau gambar anak-anak laaaagi kakak suka.

Sibuk macam YB yg nak berkempen PRU ye:)

JunAina said...

Aina pun banyak cerita jugak nak kongsi walaupun kerja kat opis nih dah sangat2 kurang tp penyakit 'M' besar sangat.

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya rendang

Siti Asiah said...

24 jam cam tak cukup yea...bertuahnye Aizamia dapat hubby yg pandai masak...:)

Nurfaezah Abdullah said...

gmbr tu kira penyeri entri. one picture pun enough ^^

:: Mrs.Eady :: said...

nak rendanggg!!

faraherda.razalan said...

Hari potluck tu, sy nak dtglah. Nak rs rendang ayam. Yummeh! hehehehehe!

nor laila said...

singgah sini...as salam...seronoknya hubby nak masakkan untuk dia..

Daddy Ziyyad said...

selagi boleh, setiap entri saya, saya akan letak gambar..:)

saniah said...

Alamak....rendang...teringat raya...teringat puasa...:))

Ibu Lala said...

Gambar pun dah cukup. Menarik dan buat org interested nak jenguk blog kita.

ariana said...

Suka buh gambar walaupun sekeping, nasiblh kalau ada org yg tak suka..huhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...