Followers Remaja Purba

Tuesday, April 2, 2013

dak Adik di ENT, PPUM..


  • Hari ni aku akan ke ENT, PPUM.. ---> urusan berkenaan leher dak Adik yang bengkak sebelum ni dan follow up berkaitan tonsil dia..
  • Hubby tak dapat nak temankan kali ni..
  • Moga dak Adik boleh kawal diri dia tanpa perlu aku terjegil-jegil mata kegeraman dengan kerenah dia..
  • Dan.. yang pasti hari ni aku cuti..
  • Lagi pasti.. selesai urusan di ENT tu nanti.. aku nak masuk office kejap.. ada urusan yang perlu diselesaikan..
  • Yang ni memang pasti.. dak Adik akan concour hp aku sepanjang berada di ENT tu nanti.. ---> sehingga bateri habis..
  • Lepas tu baru balik rumah..
  • Lepas tu.. baru boleh jengah kejap kat sini..



psstt: Moga urusan hari ni dipermudahkanNYA..



9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning singgah pagi

:: Mrs.Eady :: said...

amin!~

Kakcik said...

Hari ini takde psttt psttt ke? :)

Haryati Faizal said...

In Shaa Allah... semoga cepat sembuh...

Kakzakie said...

Harap-harap sakit Adik taklah serious sangat tapi kalau tak jumpa doktor tak tahukan...

Daripada dia bosan baiklah bagi HP tu biar dia main..

-gedek! said...

uncle pon pesakut ENT... tapi kat PPHUKM cheras

Namee Roslan said...

kesiannya dak adik.mudahan dak adik cepat sembuh...

faraherda.razalan said...

Moga dipermudahkan...kesian dak adik.

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok ye !

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...