Followers Remaja Purba

April 29, 2013

Sate dan Ikan Bakar chef Hubby..




Percubaan untuk menjadi chef sepenuh masa..?


Cadang malam minggu nak bakarnya tapi last minute cancel plan..
Semalam baru sibuk membakarnya..


Disebabkan aku pun turut 'menyibukkan' diri kat dapur, aku terlupa nak amik gambar chef Hubby bakar sate..


Tak cukup sate.. Aku request nak ikan bakar pulak..


Kuah asam untuk ikan bakar yang marvellous..
Tetiba rasa rugi pulak tak bawak ke office pagi tadi..





psstt: Lepas ni boleh buat lagi ---> tapi buat stok untuk meniaga pulak..







14 comments:

izan mama mia said...

wah..pepagi tayang makanan sedap ni,..terliur sudah

norhidana miswan said...

waaaaaaa banyaknyer akak bt sate tuh, berapa ratus cck tu kak? msti seronok mkn bile bt sndiri

NM03 said...

terliur weh nengok kuah asam

With Julia said...

tu diaaaaa...terliur tgk...lg terliur tgk air asam tuh huhhhhh sentap makkkkkkkk

My Little Diary said...

wah..wah..wahh....sedapnya....satay
lama tak pekena satay lah...

makchaq said...

Bestnya pandai buat sate sendiri..

Nanti boleh la kami pi makan... kira harga kawan.. he he

mama leen said...

wah sedapnya.... best2...

aizamia3 said...

norhidana miswan:
dapat buat 300 cucuk.. ;) puas makan semalam..


makchaq:
nanti kami buat lagi, kami bagitau kat makchaq.. ;)
ni kalau dak Amir ada, mesti tersandar kekenyangan.. hahaha.. ;)

Kakzakie said...

Banyaknya sate. Kalau kakak pun suka ikan bakar cecah air asam:)

Daddy Ziyyad said...

rajinnya menyate...susah tak nak prepare sate tu?

:: Mrs.Eady :: said...

agagagaga..sedap nyer!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Sedapnya sate buat sendiri..air asam tu buat kecur jer.Sedapnya!




P/s:Berminat dgn pemanggang ajaib?Jemputlah singgah...

Tinta Lana said...

Huwaaaa! Bestnya kak!

Banyak jugak satenya >_<

kay_are said...

buat sate sendiri? waahh.. tror2.. susah rase nye nak buat sate..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...