Followers Remaja Purba

Monday, April 22, 2013

Hujung minggu bersama Babah n dak Nuha..



Menjawab dari entry anniversary ---> tayar ye..?


dari jauh..


semakin hampir..

Part ni dak Nuha paling suka..
Dapat ronda dengan babah dia pusing taman..
Dak Kakak dengan dak Adik dah standby nak ikut babah dorang..
Aku dapat tengok dorang jelah..



psstt: Dak Nuha pantang ada yang ajak dia naik motor.. aku pun dia tak pandang dah..

last psstt: Internet down kat area rumah aku.. gggrrrr...




13 comments:

norhidana miswan said...

mana ada budak yg tak suke naik moto kan kak... heheh

mama3heroo said...

seronok naik motor ye..heee

Nurzakiah Hanum said...

budak2 memang suka naik mtr kan :)

mama leen said...

huyo best... ronda2 nek moto ye..

Ogy Nordin said...

Seronoknya dia naik motor... budak2
kalau naik motor sampai taknak turun...

Kakzakie said...

Geramnya... dah pandai naik motor Nuha nie. Cerdik betullah dia ni:)

psst: muka abah betul kan Nuha sama shape, baru kakak perasan.

Cik Puan Fadli said...

lawo moto babah dio...hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiiii motor!!

❤Kamsiah❤ said...

jgn belajar jadi mat rempit dah la hehe

Daddy Ziyyad said...

best nya motor babah! nak pinjam la, buat ronda2 taman :)

faraherda.razalan said...

Amboi Nuha...rambutmu itu sungguh menawan kalbu. Suke lak tgk. Ala-ala boyish gituh...

Kesuma Angsana said...

sebijik muka babh dier hehehe

pha is said...

pergh.. scramler...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...