Followers Remaja Purba

Wednesday, March 27, 2013

Sunyi kat rumah...


  • Sunyi kat rumah.. bila dak Kakak dengan dak Adik tinggal kat rumah atoknya..
  • Yang tinggal dak Nuha sorang..
  • Itulah teman gurau.. itulah teman gaduh..
  • Pagi semalam bawak dak Nuha ke klinik sebab tak sihat..
  • Hubby pun sama masih belum ok..
  • Syukur dak Kakak dengan dak Adik tak turut serta kena ceri beri..



psstt: Rindu kat dak Kakak dengan dak Adik..


7 comments:

eika_jps said...

salam perkenalan....memg sunyi klu anak2 takda dengan kita tp klu ada pening gak sbb nak memekik duapolohpatjam....tak bermaksud tak sayang dorg tp lg best n happy klu bising dari senyap sunyi kan...rasa tak keruan klu senyap ja...

jemput singgah blog saya yer...mak budak baru blajar menulis...

http://atikarafina.blogspot.com/

NM03 said...

musim kan skang ni.

Munnafendy said...

kalau ada, ibu jadi monster! hehe

Asyifa Mustaffa said...

cuti sekolah ye x....blik umh atok le yg bestnya...
moga cepat sihat la smuanya....

Mooniqueen said...

memang pun.. bile berjauhan dengan anak2 ni rasa rindu je... get well soon nuha n ayah nuha...

Kesuma Angsana said...

oklah tu ada jugak budak nuha teman2kan hehehe

the malay male said...

rajin2 makan ubat

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...