Followers Remaja Purba

Friday, March 15, 2013

sssyyyy.. senyap je tau..



  • Bersiaran secara langsung dari office ibu... yeeehhaaaaa...
  • Uncle.. auntie..
  • Hari ni kita teman ibu kat office..
  • Pengasuh kita tak sihat..


psstt: Nuha tidur lama sikit ye.. ibu ada keje URGENT sangat-sangat ni..




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat sis
singgah pagi di sini

Mrs Lurve said...

hehehehe boleh teman ibu lagi, bestnya ibu xboring nti

Munnafendy said...

wau bestnya bleh bwk anak pi ofis! akak keje mana?

err best la kalo dia tak meragam kan..hehe

YanaUjang said...

best kn dpt bwk ank pi opis..haha bila stress dgn pc ngadap muka comel dia :)

faraherda.razalan said...

Sy tak ley lgsg bwk aydin g opis. Pnh bwk. Then, die tak nak g umah babysitter die lagi dah. Die igt, mommy boleh bwk die g opis hari2. Adehhh! Anta je bs, die ngamuk melalak - "Nak ikut mommy. Nak g opis mommy. Nak tulis"

Adeh....

Ema Blog said...

nak report kat bos ibu...hehehe

Iha Zaliza said...

hehe, kalau Nuha jaga mau susah nak buat kerja kat opis.. pernah kena, bila kat tempat awam memang susah nak jaga budak..

Hidayah said...

hehehe...
ala ikut pi opis yer..?

dak comei...
takpe..

ramai je yg suka tolong jagakan..
kan..kan..
:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...