Followers Remaja Purba

Monday, March 18, 2013

Hari ni dah tak boleh ikut dah..



SITUASI SIANG:
  • Asalnya ---> aku cuti Jumaat lepas..
  • Tapi disebabkan ada kerja URGENT, cuti hari tersebut aku batalkan.. ---> takpe.. next time boleh amik cuti lagi..
  • Alhamdulillah sepanjang hari tersebut memang dak Nuha tak meragam.. ---> ramai mak angkat yang tolong jagakan..
  • Terima kasih pada mereka yang membantu..

Lepas makan.. dah kenyang minum susu.. masa untuk tidur..

Bila tengok dia.. aku pun rasa nak join sama..


SITUASI MALAM:
  • Penat kena gomol kat office.. sambung kena gomol kat rumah..

 gggeerraaammm tengok dia ni..


psstt: Tak puas gedik manja kat babah.. ---> outstation ke Langkawi.. kena tinggal lagi.. huhuhu...




8 comments:

Iha Zaliza said...

Sian Nuha tak dapat ikut dah, rasa mcm nak cubit je pipi dak comey ni, hehe..

Mrs Lurve said...

geram jgk tgk dia..rasa mcm nak cubit2 pipi tue

NM03 said...

aloh.... penat wat keje kat opis ye.. hehehe

baper dah berat dia skang? montel ok!

YanaUjang said...

mmg seronok tgk baby tido..rs nk cubit2 pipi dia time dia tido tu..hihi~

papa zafirah pn bakal ke langkawi akhir bln ni..seminggu lg..sobsob

Hidayah said...

gggrrr..dah debab macam tu mmg sedap la gomol..hehehe..

meh ..acik dayah pun rela jadik bbsit meh..

:)

Kesuma Angsana said...

spa x geram tgk dak nuha ni!

nini said...

comel la dak nuha ni...geram je nengok dia...rasa cam nak pelok cium..hhehehe

Namee Roslan said...

comelnya dia .pipi gebu habis :D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...