Followers Remaja Purba

Sunday, March 17, 2013

Hari ni REMAJA PURBA dah berusia 4 tahun rupanya..


  • Dulu..
  • Sikit pun aku tak tahu macam mana nak berblog..
  • Tak tahu macam mana nak dapatkan followers yang seterusnya kenal mesra..
  • Tak tahu macam mana nak mulakan salam perkenalan..
  • Aku berterima kasih pada blogger Ben Ashaari..
  • Melalui segmen-segmen anjuran beliau aku dapat mengenali dunia blog dan semakin luas tanah jajahan aku.. 
  • Terima kasih banyak-banyak ye en. Ben..
  • Juga kepada semua followers yang follow blog mak budak a.k.a remaja purba ni.. terima kasih banyak-banyak..
  • Yang mana aku tak follow tu bukan bermaksud aku taknak follow tapi ketiadaan link blog agak menyukarkan aku untuk follow kembali..


  • 17 Mac 2013..
  • Pejam celik.. pejam celik..
  • Genap 4 tahun usia teratak mak budak ni..
  • Happy Birthday to mak budak a.k.a remaja purba.


psstt: Terima kasih pada rakan-rakan yang masih bersama dengan blog mak budak a.k.a remaja purba ni.. sayang korang ketat-ketat..




10 comments:

Iha Zaliza said...

Dah 4 tahun tuu, muda setahun dari belog iha.. apapun selamat ulangtahun ke-4 buat blog ni, ada kek tak? hehe..

makchaq said...

Kakak dak Nuha la rupanya ye... Bila boleh jumpa lagi... Hari tu mai picc nape x tepon? Makchaq lama x berblog.. Entah sibuk apa pun tak tau...

Asyifa Mustaffa said...

Epy anibeseri .... X de acara potong memotong kek utk blog ke...? Ki3.... Blog pun nak kek tu...:)

❤Kamsiah❤ said...

semoga panjang umur blog nie..:)

Cik Ummi said...

hoho..
dah tak ingat macam mana kita boleh terrrr rapat kan kak ai? :)
yang penting,alhamdulillah.. kerana blog, kita berkenalan..

hehe
thanks for supporting me too kak. hope you will keep on blogging until jadik nenek moden pulak.. kihkihkih

nor laila said...

4 tahun tu..kalau bayinya dah pandai banyak perkara tu..

the malay male said...

semoga terus berblog

Hidayah said...

hohoho...aniberseri wwooo..

4 tahun...

moga makin tambah tahunnye..

sama sama kita hapdet pasal cucu kita pulak nanti yer..

wahahaha..

good luck ai..!

sayang ai jugak...
:*
:*
:*

Kesuma Angsana said...

tahniah dah kira otailah ni hehehe

Siti Asiah said...

Tahniah,moga terus rajin berbloging yea...;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...