Followers Remaja Purba

Friday, March 22, 2013

Sesuatu sedang berlaku di CIMB PJ State



  • Sesuatu sedang berlaku di CIMB PJ State..
  • Masa memula tu aku ingatkan band polis PJ buat latihan pancaragam.. wah.. macam best je aku dengar..
  • Rupa-rupanya..
  • Ramai berpakaian merah sedang melancarkan sesuatu di depan CIMB tu..
  • Macam-macam sepanduk, kain rentang ada disekitar kawasan tu..
  • Ada yang bagitau aku CIMB PJ State tu tutup hari ni..
  • DAN..
  • Bila waktu kemuncak.. jalan semakin sesak dan bertambah sesak..
  • Sana Hon.. sini Hon..
  • Dah macam pesta pulak aku tengok..





psstt: Tadi aku try google (naklah jugak tahu) jumpa sesuatu kat ---> SINI..





17 comments:

QueeN TerataI said...

apa kesnya?

mama leen said...

oww ok.. tau dah kenapa..

Abil Fikri Ahmad said...

Zalim namanya tu kalau isu tu benar2 berlaku..

diana said...

la..kesian nya..

Nurzakiah Hanum said...

nape nie

Munnafendy said...

piket...

❤Kamsiah❤ said...

menyusahkan org lain...

faraherda.razalan said...

Nauzubillah. Harap piket ini dipanjangkan. Moga berpihak pada yang benar.

MulutPayau said...

Oh....dah tahu kenapa.....

Daddy Ziyyad said...

Piket.

Teruk adik najib kena balun..haha

the malay male said...

diorg berpiket la tu

Marya Yusof said...

As salam dear,

Bila nak pilihanraya ni ada2 sahaja depa ni... adik PM pun kena hentam... aishhh... tak tahu mana yg betul... org teraniaya makbul doanya... Moga yg teraniaya di bawah peliharaan Allah...

kay_are said...

so ape yang berlaku sebenarnye?

Tinta Lana said...

Assalammualaikum kak.

Eeiii, saya kalau berita2 mcmni, pening jadi. Apa citer sbnrnya tah..

pha is said...

owh.. ada rusuhan ke tuh...?

Reena Onn said...

Lorrr... macam-macam sekarang ni kan? Jangan dorang memberontak sampai tak hingat dunia, sudah...

Anyway sukalah perkataan 'remaja purba' tu... Hehehe... Kelakar!

Ni shot pakai Nikon D5100 ke? :)

Kesuma Angsana said...

berpiket lah ni yer

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...