Followers Remaja Purba

Wednesday, April 1, 2009

Bermulanya cerita...


Wujudnya blog ni disebabkan dak Adik dan untuk ingatan serta lengajaran.

Keadaan dak Adkk yang terkena air, memerlukan penjagaan yang khusus yang disediakan oleh pihak hospital. Fisioterapi juga sangat penting bagi membolehkan jemari dak Adik kembali normal. Sedih usah cakaplah..

Oklah, bagi masa pada aku, nanti aku ceritakan mengenai dak Adik.

4 comments:

BRO_MONDAY said...

aizamia : wah...simple nye entry pertama!!! bai de wei, anak yu kena air panas? lecur? adesss....sedih rasa bila budak² yam kene....(''.)

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
a'ah.. tapak tangan dan tapak kaki berbalut.. yang teruk tapak tangan kanan sampai ke tampal kulit baru.. kalau boleh tak nak ingat dah.. sayu sangat rasa hati..

BRO_MONDAY said...

aizamia : sorry kalo ai dah buat yu teringat kembali...ok, stop x nak cite dah, dan ai paham pasaan yu waktu tu...NOKTAH...

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
yup.. stop.. dan itu hanya coretan awal ketika berblog..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...