Followers Remaja Purba

Thursday, April 9, 2009

Wad 6U, PPUM dan Sungai Congkak

26 Januari 2009 (Tahun Baru Cina)

Macam biasa, aku, hubby, kakak dan adik pergi Wad 6U, PPUM untuk rawatan cucian luka adik. Sehari sebelum tu dah plan dengan k.G Bistro, mummy and adik-adik nak pergi mandi-manda kat Chamang, Pahang tapi disebabkan keadaan adik terpaksa tukar plan, pegi yang dekat je - Sungai Congkak.



Lepas settle urusan kat PPUM, terus pergi ke rumah mummy. Takdelah seronok sangat sebab tangan adik masih berbalut jadi sekadar pergi cuci mata jelah, budak-budak ni kalau dah jumpa air macam itik.

Kesian kat adik, nak main air tangan berbalut takut basah satu hal pulak nak kena pergi balik hospital, tak pasal-pasal kena bebel dengan Dr. Margaret balik.

Gambar kenangan kat Sungai Congkak.



Lewat petang baru balik. Aku dan family terus balik ke rumah sebab dah keletihan. Pagi esok nak bangun pagi - pergi PPUM.

2 comments:

yuliang11 said...

sungai congkak is a very nice place to visit!

aizamia3 said...

yuliang11:
dah lama ai tak pergi sana..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...