Followers Remaja Purba

Thursday, October 27, 2016

Wad Pemulihan Bahagian Kecemasan Hospital


Alhamdulillah..
Petang tadi check out dari hospital.
Semalaman berada di Wad Pemulihan Bahagian Kecemasan, Pusat Perubatan Universiti Malaya..


Sebahagian kecil disebalik kejadian petang semalam:

Doctor perlu memantau keadaan aku memandangkan rakan pejabat ada yang mengatakan aku terkena sedikit sawan sebelum jatuh pengsan.
Scan kepala, urine test, blood test, masuk ubat antara prosedur yang aku lalui. Siapa tak panik bila orang yang jarang sakit tiba-tiba jadi macam tu.. sampai kena naik ambulance.. Aku baca mesej deme pun aku turut seriau.

Punca asal??
Tak cukup rehat.. tak cukup tidur.. tak cukup makan.. itu yang aku jatuh pengsan.
Senang cakap pengsan sebab diet melampau..!!

Tapi apa-apapun..
Terima kasih pada yang datang melawat..
Terima kasih pada yang mendoakan..
Terima kasih pada yang bagi pinjam selipar, shawl dan tudung..
Terima kasih pada yang call ambulance..
Terima kasih pada semua..
Terima kasih banyak-banyak..


StatusHati: Tak fikir pasal makan.. la ni nak berehat je..


9 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga Ina segera sihat sepenuhnya. Jaga pemakanan, ya...

Anak bujang kakcik masa mula-mula berdiet dulu pun pernah tumbang dalam kelas...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Kasihanya. Semoga cepat sembuh. Ikut nasihat doktor akak yea. Jaga kesihatan.

Jobdirumah Buat Duit said...

Semoga cepat beransur baik. Jaga kesihatan baik-baik akak.

Pha Is said...

smoga cepat sembuh...

Nizam.Ariff said...

Whoaaa.... tu dah bab ekstrem tu.
Jgn seksa diri. GWS ya...

norhidana miswan said...

pls take care of ur self kak...

risau pulak sampai pengsan2 gini...
jgn lupe rehat

Anita Osman said...

take care tau..terkejut kak ita dapat tahu...semoga cepat sembuh..aminnn...

Yana MIB said...

nk kena pi holiday memana kot kak..hehe~ bed rest kak! speedy recovery :)

amirah said...

jaga diri ai...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...