Followers Remaja Purba

Tuesday, October 25, 2016

Mak Budak a.ka. Remaja Purba DULU dan KINI


Biasa aku share mengenai diet dan #perasanSlim tanpa gambar di sini..
Tapi kali ni.. pada yang tak tahu rupa aku sekarang..


Dulu..
Jangan kata pinggang, pinggul pun tak lepas nak memakainya.

Sekarang..
Satu usaha yang bukan sedikit untuk aku kekalkan #perasanSlim ni..


Gambar semalam..


Terima kasih buat Group Pesakit Mentalku..
Tanpa korang, belum tentu aku berjaya sehingga ke tahap ini..

Pesanan buat mereka yang nak kurus tu..
Jangan cepat putus asa..
'Nak kurus senang je tapi nak maintain tu..'



Kiri ni kawan ibu, yang kanan baru ibu..
Itu respond dak Nuha bila kutunjukkan gambar aku yang dulu..



StatusHati: eerrr... aku masih mencuba untuk lebih #perasanSlim..


14 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam banyak juga beza gambar dulu dan sekarang. Tahniah..

Norhayati Mohd Isa said...

Wah hebtlah Aiza..
Memang slim sungguh tu..
Semakin ramping..
Cantik menawan..

Jobdirumah Buat Duit said...

Ada perubahan tu. Semoga berjaya capai berat badan yang diinginkan.

OhPanduan said...

Lebih kecil dari dulu kan. Ada perubahan tu.

lieyalatif said...

boleh2...tapi hati kene kental...jiwa kene kuat....lieya pun dah x sekuat dulu nak diet....memandang sepi baju kebaye dan kurung moden haahahahaha...cari balik kurung pahang....

Mar Mansor said...

hebat..hati memang kental ni

zai zamree said...

wah...kurus banyak

Ann Ishak said...

selim sangat ni, tahniah

AMIIZAA said...

slimnyaaaa:)

ewanthology said...

tahniah

Sue Bee said...

semangat kena kental kalo nak #perasanSlim .. Tahniah, boleh la SB join Aiza lepas ni..

norhidana miswan said...

kene kuat tekad mcm akak baru blh rasa selim gitu....

E'in said...

peh kak.. tahniah2 berjaya kurus akhirnya.. yeayy!!

Pha Is said...

pergh..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...