Followers Remaja Purba

Tuesday, October 11, 2016

Tips Terbaik


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10..


Alhamdulillah..
Semua huruf pada papan kekunci ni berfungsi dengan baik maka takde sebab untuk menaip perkataan yang salah kecuali tidak disengajakan.


Tips terbaik:
Baca dulu sebelum post apa yang rasa nak dikongsikan.
Kalau salah jugak segera edit atau lagi baik tak perlu post langsung, lebih-lebih lagi kalau mood tengah tak baik.. nanti entah apa-apa yang ditaipnya..




StatusHati: Rasa nak demam..


4 comments:

paridah said...

KALAU HATI DEMAM CERIAKANNYA AI

Sue Bee said...

Tips terbaik tu, Aiza.. kalo tgh2 lapar kebulur, taip lagi entry makan-makan, alahaii..sabo je lah..hahaa!!

Mummydearie said...

Tips terbaik kalau tersilap tulis, salahkan ajelah keyboard ke, skrin smartphone kecil sangat ke, dan apa-apalah yang patut disalahkan. Janji kita tak salahkan diri sendiri ^_^

Pha Is said...

takut typo?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...