Followers Remaja Purba

Friday, November 15, 2013

Jajahan ke 16 - Burger Bakar Abang Burn



Lokasi: Kawasan Jalan Teras Jernang sebelum sampai UniKL-MFI..

Laluan tu.. terus ke hadapan, bangunan kedai sebelah kanan terletaknya:
Jajahan ke 16 - Burger Bakar Abang Burn



Aku tak lepaskan peluang untuk mencuba..


Kali pertama nak cuba burger ni..
Percubaan pertama, kami order 'Abang Burn Supremo'..


'Meatball Abang Burn extra cheese' aku punya..
Lupa nak amik gambar semua menu yang kitorang order..


Memula 3 bodyguard kitorang ni taknak join makan tapi dek memasing tak pernah cuba.. sekali cuba.. makanya sendat padat perut masing-masing..


Lepas ni nak cuba kat cawangan lain pulak, baru boleh buat perbandingan mana yang lebih sedap dan menarik tahap penyediaan menu ni..





psstt: Abang Burn tak nak bukak cawangan kat area Klang Sentral ke..? tak pun kat Setia City Mall.. 






9 comments:

asyifa mustaffa said...

X penah try pun abg burn pnya produk...x do tampin ni ha... Somban ado...cam maleh nak pgi....hehehe...

Ann Ishak said...

bandar tasik permaisuri ada jugak :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

boleh pergi lepas ini...

Knor said...

Emmm...burger..terliur sudah...

Al Kisah said...

unikl-mfi, tempat lama gue.. alkisah tak pernah try lagi burger nie..one day.. dari dulu.. sampai sekarang tak g cari cari.. huhu

hainom OKje said...

Ramai org duk sebut berger bakar abg Burn ni....okje langsung tak pernah rasa lagi AA...harus try jugak ni bila tekak teringin berger

m.u.l.a.n said...

alaaa jauhnya nak rasa sebiji... femes emes burger ni..

ummuaidan said...

yg nie pun harus cuba jgk..dah terlalu byk disebut2..hehe

Pha Is said...

banyak org dok sebut2.. teringin nk pergi.. hmm.. bila la nk buka cawangan kat penang.. hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...