Followers Remaja Purba

Wednesday, November 20, 2013

Bila free..? jom arr kita jumpa..



Kisah semalam:
  • Kena tegur dengan atok kenapa bawak anak-anak balik.. kata nak amik tiap hari Jumaat..
  • Ok tok.. esok akan dikembalikan..


    Menjawab persoalan kengkawan:

    Mesti rasa sunyi bila anak-anak takde..
    ---> bohonglah kalau kata tak sunyi..

    Mesti rindu nanti..
    ---> sangat-sangat..

    Over ni.. ngan Nuha sekali pos.. Mesti nak honeymoon ke mana-mana ni..
    ---> tak ke mana pun sebenarnya.. chef hubby takdak cuti..

    SUNAT !! Sgt sinonim..
    ---> perancangan untuk tahun depan kot..

    Ada yang geram nak gigit pipi dak Nuha..
    ---> bila free..? jom arr kita jumpa..

    Tak join tak ikut dorang balik kampung..
    ---> Kampung tak jauh mana pun.. Nak join tapi nak simpan cuti untuk awal tahun depan..

    Heee... tak nak post Nuha ke JB ke? Nuha dtglah sini rumah auntie ada kakak2 boleh jaga. Mesti kena gomol perut gendut, pipi montel tu:)
    ---> Jangan kata dak Nuha, mak budak pun nak pergi sana..





    psstt: Moga rutin harian berjalan dengan baik hendakNYA..




    16 comments:

    Wak Gelas said...

    nape nk sunyi makk, bapak anak2 kan ade.,,kannns ;-p

    Kakzakie said...

    Penangan bila anak-anak tak ada macam itulah...

    Cik Puan Fadli said...

    wiken nie sila blk kg naaaa...heheheee..

    makchaq said...

    Tak baik.. dah bagi ambik balik... buruk siku tu..

    Nurzakiah Hanum said...

    salam singgah pagi rabu

    msredcheesecake said...

    berapa lama nuha takde ...? anak sy pun sibuk nak balik kampung...

    Siti Asiah said...

    mesti sunyi tahap gaban dah ye...:)

    JunAina said...

    Bila anak2 dah besar pun sama kita akan sunyiiii...

    :: Mrs.Eady :: said...

    Mmg sunyi kalo anak xde kat umah..

    Cik Puan Rara said...

    selamat pagi!

    AUC said...

    bila kita lari dari rutin seharian, kita jd hilang arah seketika...

    Daddy Ziyyad said...

    busy bangat chef hubby tu takleh cuti...:P

    Ratu Hatiku said...

    Memanglah sunyikan kalau ank2 xde...uhuhuhuh

    Tinta Lana said...

    Salam.

    Urmm.. teringat diri sendiri plak kak..

    Time cuti sekolah, selalu lana di anto ke rumah nenek kat ampang. Ikutkn ampang ngn setpk tu takda jauh pun..tpi kan..rindu gila kat mak abah.

    Mlm2 nk tido, pas nenek tutup lampu, mesti sob sob kat bantal,hehehe

    ummuaidan said...

    tak tahan rindu tuh dah amek ngan atuknyer yer...

    Kesuma Angsana said...

    list cuti2 sekolah yer !

    Tabung Purba

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...