Followers Remaja Purba

Tuesday, November 26, 2013

Posisi tidur yang menarik..



  • Dak Adik memang kuat menyakat.. suka sangat dengar suara soprano pitching lari dak Nuha tu..
  • Bingit gamat dalam rumah dibuatnya..
  • Tapi..
  • Walaupun selalu kena buli dengan dak Adik, kat celah dak Adik jugak dia nak menyelit waktu nak tidur..


alololo.. sweet je aku nengok.. seksi lak dak Nuha tu..





psstt: Hujan lebat dipagi hari.. dapnye kalau dapat pekena tosei.. dapnye.. dapnye..




27 comments:

Fazlina Ridzwan said...

kasih seorang abg terhadap adiknya...cekcinyaaaa dak nuha nie..hehehee..

Umm AA said...

Amboiii..lovingnya mereka berdua nie so sweettt..dak nuha tuh manja nampak ngan dak adik..:)

mama leen said...

aiyoo... main belasah je tido ye dak nuha.. hehe

cahayahidupku.blogspot.my said...

Biasalah aizamia, bila jaga terpekik terlolong bermain, bila tido gitu lah keadaannya... seronok tido menyelit-nyelit tu, macam comey jer macam comey jer ehe :)

Anum said...

ala comelnya

makchaq said...

Memang sweet sangat.... dulu2 Nafisah pun seka tiduq celah2 abang & kakak dia..

Cikda said...

kalau cikda ni, habis dah jaga budak2 tu semua kena gomol..kah3..

Izwa Kamaruddin said...

amik..terdampar ketiduran..hehe..

asyifamustaffa said...

Sweet la nengoknya....nuha seksi..tp comey...!

Kayu Manis said...

boleh juga mcm ni ye..mgantuk sgtlah tu ye..

Zaza Abdul Latif said...

hahaha apa lagi?? mamanya join lah anak2 tido kat sofa tu ;P

Unknown said...

ololo..sweetnya..

ewanthology said...

air di cincang takkan putus

amirah said...

lahaiiii...sweetnyaaa...betulla.budak2 ni walaupun berkelahi je kerja depa tapi last2 sayang2 jugak

faraherda.razalan said...

Ya Allah! Comelnya dua beradik ni. Tu dak nuha tu. Klu dpt gomol ni. Geram tgk isi debab die tu. Pejal!! Arghhh!

t.a.t.a said...

tido macam tu? tak tergolek ke kak?

hahaha

Kakzakie Purvit said...

Alahai... sukanya auntie tengok Nuha tidur macam tu kat si abang. Itulah kasih adik-beradik kan...

Dr Singa said...

bertandak main apa sebelum tu sampai tidor pensan gitu!!??

Tie HT said...

alahai cumelnya meke tido, kihkih :D

Anonymous said...

mmg sweet sgt2 lah !

Unknown said...

alololo... adik syg nuha sbb tu suka sakat nuha...

Pha Is said...

erk.. tetiba je kempunan tosei ni.. haha

encikarman said...

bestnya tidoo

Cho Zila said...

alo moga kasih sayang adik beradik terus kekal selamanya....

msredcheesecake said...

Seksinya.... Adik beradik kena la baik2

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Akak, acane leh nuha tertidur lagutu,hehe. Comel lah ^_^

Adriannasyaz said...

Hehe..comeynya tido cenggitu..mmg syang meyayang ni :D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...