Followers Remaja Purba

Thursday, May 2, 2013

New baby in da house..




Terima kasih buat hubby yang merealisasikan kehendak kegedikan aku semalam..





 psstt: dak Nuha cirit-birit.. aku syak sebab susu dia.. Nak tukar jenama apa pulak kali ni..
 
 



19 comments:

My Little Diary said...

samsung...new arrival..????
apa tu....handphone ka?

:: Mrs.Eady :: said...

wahh wahhhh syok nyer!

ieda immi said...

wah2 syok tuu ;)

JunAina said...

Kalau org yg kita sayang dok ikut kehendak kita mau tak syokkkk...

Dedulu anak akak masa keciklah minum susu kebanyakannya tak sesuai, minum ja muntah doc cadangkan S26 tapi tengok kesesuaian jugaklah.

amirah said...

uiyooo...bestnyaa...new arrival maksudnya s4 ke? uiyooo

Mama Vogue said...

Nuha minum susu ape sebelum ni? hohoho sorry tak korek previous entry.
Hakim dulu cerry berry bila amik Mamil Gold. Pastu tuka Friso Gold sampai skang ok je :)

Ehem ehem..Samsung S4 kah itu?

Kakzakie said...

Biasa kalau cirit doktor saran susu soya dulu kan ai. Kesianlah Nuha..

Hadiah sempena Hari Pekerja pun ada - sukalah ye:)

eLL said...

oh baby ini. haha. anmum essential ok tak ngn nuha?

Rai Ourkizuna said...

ingatkan adik dak nuha.. haha..

eh kak..dak nuha da tak bf eh.. kesian dak nuha..

Kesuma Angsana said...

amboi bestnyer... kesian dak nuha, moga cepat sembuh yer

With Julia said...

weeee gempak lah...oh nuha cirit? ish susah kan nak cari susu yg sesuai...cer try jenis susu berbentuk soya...mcm isomil ke, enfalac ke...

❤Kamsiah❤ said...

mintak2..terus dapat...suami mithali hehe

the malay male said...

memang up to date sungguh

Daddy Ziyyad said...

time cirit ni, try dilute kan susu dia...or boleh jugak kalau nak try soy base (isomil)

Tinta Lana said...

Waaaaaa..

tu je la yg mampu lana tulis pun,ahahaha


Kancil 8349 said...

tahniah...

Eiqa Almond said...

Nak jugakkk..
kena bahagi sme2x nakk.?? ehehhehehe

kay_are said...

s4 ke tu? waahh.. kalau betul memang best!

Cikda said...

amboi.. jeles cikda.. mesti tido pun dok sengih tu..

masa pestime cikda campurkan bf dgn formula baby cikda pun cirit birit gak.. tapi dia tak lesu n aktif mcm biasa..so cikda teruskan jugak bagi.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...