Followers Remaja Purba

Wednesday, May 29, 2013

Percutian tajaan..



  • Dak Kakak dengan dak Adik mendapat percutian tajaan hubby selama 3 hari 2 malam..
  • Wah.. best tu kakak.. adik.. takdelah dengar suara 'gagah perkasa' ibu ni..
  • Nampaknya dak Nuha takde kawanlah kat rumah.. takdelah kena sakat lagi dengan dak Adik..
  • Sunyilah rumah dari suara 'Tom and Jerry' dorang berdua tu..

Pagi tadi, senang je kejutkan dorang..



psstt: Percutian.. ---> balik rumah atok dengan wan dorang..




14 comments:

Qashmere said...

Tu percutian yang dinanti-nanti kan tu...Sebab rumah atuk n nenek mesti ada macam2..ahahaa

ZazaMyMoon said...

hehe percutian yang sangat best *rumah atok & wan* :)

Nurzakiah Hanum said...

sangat best :)

JunAina said...

Kat rumah atuk dan wan depa boleh jadi King & Queen coz atuk dan wan akan manjakan cucu selalunya.

Kakzakie said...

Cucu jumpa atok kakak dah tahu macam mana dia punya girang dan ceria...

Nuha meh JB sini ikut auntie:)

Rai Ourkizuna said...

seronoklah diorang.. tapi kita pulak yg sunyi kan..hehe..

Sayangku Zie said...

Kali ni tak hantar anak dara balik kg sebab kena mengaji tiap2 hari kat rumah ni..

amirah said...

percutian kat mana tu? hehe...kampung tok kat mana?..ni pun nak bercuti jugak ujung minggu ni..dh lamaaa tak brcuti..

QueeN TerataI said...

BESTLAH ADA KAMPUNG... ;)

are_lin@yu said...

wahh beznya bla dpt balik kmpung..huhu

faraherda.razalan said...

Ala....igtkan cuti2 Msia. Hehehehe...teringat cuti yg lps. Pun dak kakak ngan dak adik blk kmpg tok nenek kan? Haih...mcm bru je lepas cuti sekolah yg tu kan?

izzah said...

percutian yg paling atuk n nenek nanti2kan..hehe..best2...balik kampung la part yang paling membahagiakan n menggembirakan...=)

Riedaffya ibrahim said...

meriah la rumah atok derang nti ye

Tedi said...

aik, napa x semua balik :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...