Followers Remaja Purba

Tuesday, May 14, 2013

Kenduri Aqiqah kat rumah MIL..



Kenduri Aqiqah anak buah hubby kat rumah MIL pada hari Sabtu lepas..

baby boy.. yang diraikan..



turut diraikan.. sambutan hari lahir dak Nuha..
Dua kali potong kek.. kali pertama kat rumah atok saudara baru-baru ni..



dak Nuha agak gayat di situ..

Kek untuk dak Nuha.. dalamnya penuh ice cream..


Belum sempat sambut pun.. dak Nuha tidur dulu.. letih sangat..



Dalam kebisingan anak-anak buah berkaraoke, dia lena tanpa gangguan..




psstt: Bila tengok macam ni.. tetiba rasa macam nak bagi dak Nuha adik je.. erk..??





14 comments:

mama3heroo said...

wah..menarik pulak tgk kek tu..mst sedap

Rai Ourkizuna said...

wahh..nak bagi dak nuha adik dah kak.. dah besar dah dak nuha.. tapi nampak cam kurus sikit.. ke perasaan saya je..

:: Mrs.Eady :: said...

erks....skrg pun buleh dah start bagi..kekeke..

the malay male said...

rezeki jgn ditolak

amirah said...

ermmm..rasa mmng dah sajak dah kalau nk bag adik ni..huhu

Kakzakie said...

Bagus Nuha tak kisah bising boleh lena senang...

norhidana miswan said...

boleh tuh dak nuha duk diam je dlm buaian...

JunAina said...

Akak pun teringan gak nak tambah ahli keluarga baru terutamnya bila tengok baby girl yg comel dan montel cam dak nuha.

cikceriacorner said...

hehehehe..bagusnya nuha...lena walopon bising..comel...

Daddy Ziyyad said...

comelnya dak nuha!

anitadiana said...

sedapnya dah nuha tido dalam buaian cantik..mcm puteri raja...sedapnya kek tu..menarik dan sedap aje...

Azian Elias said...

ALHAMDULLILAH.. serronok kalau ada majlis melibatkan babies ni kann..

Cho Zila said...

amboi memang lena tengokler tempat tidurnyer... rasa bagaikan puteri....
Nampak sedap keknyer...

Tinta Lana said...

Bagi je la kak, pa lagi,hahahah

Aiseh, tak lama lagi dak nuha dah tak leh muat da dalam buaian comey2 ni.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...