Followers Remaja Purba

Saturday, April 25, 2020

Hanya kerana satu #


DAY 39 (25 April 2020 - Sabtu)
Hari kedua Ramadan 1441H:
Berderau darah waktu bersahur pagi tadi hanya kerana 'amaran dari mukabuku'. Buntang sekejap mata dibuatnya; bila aku check, rupanya hanya kerana satu hashtag (#) dalam satu komen.. 😰

Teringat mereka yang pernah disekat akaunnya. Sekatan selama satu bulan dah rasa cukup lama, apatah lagi kalau dua puluh empat jam. Cuak juga awalnya tapi syukur akaun tidak disekat.

Baru kena cuit sikit dah sentap 🤔
Baru bagi cili besar dah melatah 🤔
Baru kena hashtag, dah nak disekatnya 😒

#KisahKita: Aku hanya mampu 🤷‍♀

6 comments:

Nasa Mulia said...

Muka buku tu macam susah sikit nak letak link pun macam tak boleh... nape ntah.

Vitamin Syaza (VS) said...

Woah # pun dia block jugak eh. Mungkin sebab # tu keep on repeating? tapi kadang2 FB buat silap gak. Cuba try request review nanti :)

norhidana said...

Kes apakah kak?#pasal apa cer cita kak

ewanthology said...

hati hati di dunia maya

NA said...

Tak tahu sangat pasal FB, tak aktif sangat.
Mesti pening dengan amaran kan.

Jari Manis said...

dah lama JM tak berFB ni

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...