Followers Remaja Purba

Tuesday, February 5, 2019

Chinese New Year 2019


Cuti Umum..
Kali ini sempena Perayaan Tahun Baru Cina, hanya perlu tambah tiga hari cuti rehat bagi yang bekerja untuk melengkapkan cuti panjang selama seminggu menyamai cuti sekolah. Puas sakan cuti kali ni tapi bukan akulah.

Aku.?
Kerja seperti biasa..

Ketika orang lain sibuk memenuhkan lebuhraya menuju balik kampung, aku tenang memandu ke tempat kerja tanpa perlu mengharungi kesesakan jalanraya. Santai memandu sambil ditemani lagu terbaik AJL33 😄 Alah.. sesekali je pun.

Hari ini..
Berada di rumah sambil cuba merehatkan diri dari terus dihurungi masalah. Cukuplah yang sedia ada ni..


Apa-apapun..
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

Happy Chinese New Year buat semua yang menyambutnya terutama buat Dr. Kang Tong Hum and family..

🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊


StatusHati: Semakin jauh hati ini..


5 comments:

sheayang said...

Alaaa kenapa tak cuti?
Apapun, Happy CNY walaupun tak celebrate. :)

Warisan Petani said...

Selamat bercuti

Nadia Nurul said...

slmt bercuti juga...tapi esok raya cina ke2 saya keja malam...huhuhu

dorsett pink said...

happy holiday aiza. eh. skrang dah mac. hihi

Ciktie said...

Alahaiii kenapa tak cuti tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...