Followers Remaja Purba

Monday, November 28, 2016

FOX Movies Awesome Weekend and Home & Living Exhibition


Tengahari semalam..
En. Hubby mempelawa aku  makan tengahari di Setia City Convention Centre gara-gara aku teringin nak makan dim sum di situ. Ku ajak sekali SIL dan her family join together..


Maaf tiada gambar makanan.. aku lupa sebenarnya..
Malu pun ye sebab terasa diri jadi perhatian.. kihkihkih..


Dak Nuha yang beria nak guna chopstick..
Dak Kakak yang pro guna menda alah ni.. aku biasa je,  malas nak tunjuk skill..


Anak-anak sukalah sebab menu berunsurkan udang..


Alhamdulillah.. selesai makan.. kita buat terapi minda pulak..

Perfect Livestyle '16..
Home & Living Exhibition at Setia City Convention Centre, Setia Alam


Shuttle service disediakan untuk ke tempat tujuan..


Gambar kat dalam tu, tak perlu kot.. biasalah Home & Living Exhibition..


Pemandangan yang mengadap Setia City Mall..


Nun di sana.. ada event menarik yang pasti anak-anak gedik nak join..
Kali ni event oleh ATRO.. FOX Movies Awesome Weekend di Dataran Setia City Mall

Di tepi padang.. aku terjumpa ini.. tercacak elok..
Mungkinkah petua deme untuk elak dari hujan turun..?



Dalam booth Dutch Lady..

Budak penggeli.. tak boleh selipar basah atau kotor..

Masa ni kami enjoy lagi.. tak ramai orang..


Budak berbaju merah sebelah dak Nuha tu agak 'garang' dengan dak Nuha..
'Dik.. kalau rasa tak selesa jangan main..'


Awalnya takde siapa pun yang hairan dan teruja apa yang abam tu buat..
Aku puas bergambar bila belon air tu berterbangan di udara..


Air sabun tu habis, selamba dak Nuha p mintak..


Dah puas main.. sebelum balik..
Dekat pintu masuk Setia City Convention Centre..
Terima kasih ye pada walau siapa pemilik motorsikal ini..


StatusHati: Tak sabar nak bercuti.. moga apa yang dirancang berjalan dengan baik hendakNYA..



7 comments:

Kakcik Nur said...

Kalau betul cili dan bawang itu untuk elak hujan, ia adalah sesuatu yang kakcik baru tahu! :)

husna zahidi said...

syoknyaa sesekali lepak luar mcm ni.. anak2 pon gembira..:)

Liyana Anuar said...

cam best je :)

norhidana miswan said...

seronok berjln2... paling seronok nampaknya dak nuha lah hehehhe...

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :D
jemput join ya
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

lyana ishak said...

wahhh menariknyaaa =))

Kira Sakura said...

syok jalan2. cuci mata pun syok jugak ekekekekeke

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...