Followers Remaja Purba

Wednesday, December 7, 2016

Majlis Glam & Bold 2016 di Hotel Hilton, Petaling Jaya


Jumaat lepas..

Satu majlis bertemakan Glam & Bold 2016 telah diadakan di Kristal Ballroom, Hotel Hilton Petaling Jaya. Sedari awal Dato CEO telah menghangatkan whatsapps dengan gambar-gambar pakaian yang menarik yang boleh dijadikan sumber inspirasi untuk majlis tersebut. Sudah pasti masing-masing tertarik dan teruja lebih-lebih lagi bila ada hadiah untuk pakaian tercantik. Siapa tak nak kan..

Buat diri aku.. ini memang rezeki aku.. berkebetulan my SIL tak sibuk dan dapat meluangkan masa untuk make over diri aku..

Kali pertama menang dengan berbusana merah pada Mei lepas seperti di SINI..
Kali ni pulak berbusana biru.. satu warna yang aku tak minat tapi sengaja memberikan kelainan dan kejutan buat majlis tersebut.. tak cantik tak apa.. yang penting aku happy..


Sebahagian kecil gambar kenangan pada majlis Glam & Bold minggu lepas..

Perasaan berdebar-debar usah cakaplah..
Teruja kita simpan tepi dulu.. tak nak kang frust menonggeng.


Sponsor by my SIL..
'Huntunglaahhh..'


Bersama sebahagian kecil yang turut sama melaram..


Sayang gambar ni gegar..
Dengan Dato CEO ni.. pergghhh...
Sebelum bergambar.. 'Maaf ye Dato saya pegang bahu.'


Dengan anak buah bahagian aku..


Bersama pemenang Best Outfit 2016


DAN..

Alhamdulillah..
Menjadi milik aku buat kali kedua berturut-turut..


Hasil sentuhan my SIL..


Kisah disebalik berbusana Merah di SINI..
Kedua-dua baju ni memang bawak tuah pada empunya badan..
Baju merah - waktu ni aku agak cengkung..
Baju biru - agak berisi lepas kes pengsan baru-baru ni..


Kepada yang berminat untuk mendapatkan khidmat my SIL bolehlah pm tepi.. aizamia28@gmail.com. Harga boleh runding..


StatusHati: Merasa jugak perasan jadi artis berjalan di atas red carpet.. kihkihkih..



7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi rabu

Rozita Abdul Rahman said...

makin cantik bila dah berisi..
err.. kenapa gambar kena pegang bahu.. ?

Zie Azi said...

semua pun cantik..

lyana ishak said...

wahhhh cantiknyaaa aizamia ♥ ♥

Pha Is said...

wow kak.. glam..!

Kira Sakura said...

wow tahniah kak!!! memang cantik wow sangat. untung SIL ada butik boleh tumpang melaram hihihi. tahun depan kena kekalkan kejuaraan tu hihihi

adianiez AIDA said...

cantik giler !!!
bagi aida baru biru yg berisi skit tu sgt cantik :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...