Followers Remaja Purba

Tuesday, November 15, 2016

Bau perfume itu


Bau perfume boleh mengingatkan kita dekat seseorang kan..? πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€

Ni bukan teringat dah.. terkenang terus..
Silap-silap scroll terus carik nama dia tanya khabar..
Hi hi bye bye.. itu kalau dia masih guna no. yang sama lah..


StatusHati: Romeo India November Delta Uniform awak..



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

paridah said...

MESTI MENGIMBAU KENANGAN YA AI

aRz MoHa said...

macam pernah baca status ni di FB?

aizamia 3 said...

aRz MoHa..
Bukan macam tapi memang ye.. hehehe.. dari FB saya terus ke sini.. ;)

Mazni Azmi said...

Memang betul sangat. Bau perfume tu memang akan ingatkan kita pada peristiwa. Sama macam lagu. Bila terdengar tu kita boleh teringat kisah lama

Ahsan Nur Mubarak Annuar said...

Tu betul2 teringat tu kak... hehe

Ingin luaskan pasaran jualan? Boleh cuba join Muslim Trade House dan sertai Seminar Perniagaan Muslim untuk menimba ilmu dan pengalaman sebagai bakal usahawan...

http://wacanaku2009.blogspot.my/2016/11/bagaimana-ingin-tingkatkan-ekonomi.html

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...