Followers Remaja Purba

Wednesday, September 28, 2016

Kisah seram pagi tadi..


Kejadian berlaku di Federal Highway menuju arah Petaling Jaya..

Dalam keadaan jalan yang sesak tu, aku memandu sambil menahan sakit perut.. eemm.. mana celah nak adanya toilet dekat Federal tu. Dalam keadaan macam tu.. sambil memandu sambil tarik nafas hembus nafas.. pasrah dan bertabahlah..

Sekarang ni...?
Aaahhhhhhh.... legaaaaaaa....

Tak nak aku bayangkan kalau terperangkap lebih sejam.. memang dapat pewangi barulah gamaknya kereta awek Hubby ni.. kahkahkah..
Dah lega bolehlah kau gelak ye Mak Budak..


StatusHati: Tak selesa hadap kerja dalam keadaan perut yang meragam ni..


6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Laaa.... kakak ingatkan ternampak entiti apalah masa on the way:)

paridah said...

heh..heh..perut meragam mmg merisaukan sungguh.

Suria Lekatlekit said...

sakit perut kalau duduk dalam jam kadang2 boleh buat orang hilang rasa malu jugak hahaha

norhidana miswan said...

mmg itu yg paling di takuti berlaku time nk pi keje... sbb tu la dana sanggup kuar umah sebelum kul 6.30 pg

Mummydearie said...

Ingatkan nampak makhluk ghaiblah tadi ^_^

Pernah jugalah merasa perut memulas dalam perjalanan yang jauh dan takda tempat sesuai nak berhenti. Siksa alahai oi! Azab rasanya. Seminit menahan macam sehari tau!

aryan azra said...

sakit perut memang seram dibuatnya

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...