Followers Remaja Purba

Wednesday, May 6, 2015

Congratulations.. Tahniah..


5 Mei 2015.. 05.05.15 (Selasa)


Tahniah ye Mak Budak..


Ni bukan kes positive dak Nuha akan dapat adik..
Maaf pada yang berfikir macam tu..
Bagi chance pada Mak Budak ni untuk slim-melim dulu..
Macam hubby bagitahu..
'Nak kurus.. boleh.. takde masalah..'
'Nanti dah agak-agak kurus abang bagi gemok balik..'
Nampak tak permainan hubby..
Jadi buat masa ni.. belum ada tanda-tanda nak ke arah tu..
Dak Nuha sendiri cemburu bila aku pegang anak orang lain..



 Tetapi sebaliknya.. inilah kisahnya..
Congratulations..
Tahniah..
Kuabadikan di sini sebagai kenangan terindah..


Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi Tahun 2014..
Ok.. sila percaya Mak Budak belum slim lagi..



Majlis yang simple dan ringkas tapi memberi makna buat aku..
Kenangan di mana kali ni bersama new CEO..
Alhamdulillah..
Perjalanan majlis berjalan dengan baik..
Tiada yang lain selain dari terima kasih atas pemberian anugerah ini..



psstt: Mengapa masih bertahan..? Mungkin sebab masih berharap..




17 comments:

aTieYusof Family said...

Tahniah bebanyak... tumpang bangga..:)

JR said...

Tahniah.. indahnya hidup bila diri dihargai.

Kniedaz said...

Tahniah terima anugerah, saya pun ingatkan positif yang tu..hehehe

Rai OurKizuna said...

agak jugak dah.. mesti pasal kerja.. hehehe.. tahniah kak..

iryanty ahamad said...

tahniah..semoga lbih cemerlang dimasa akan datang..insyallah
.amin

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

paridah said...

tahniah...bertugas dgn baik pasti dihargai.

Kakzakie said...

Alhamdulillah... terasa jasa dihargai
Tahniah dari kakak

hainom OKje said...

Tahniah Aizamia.....moga terus cemerlang untuk tahun tahun seterusnya....
Mesti bersemangatkan...

Aziela said...

Wah...Tahniah. Increment melintang la ni yer..

eima said...

tahniah ...

CikSiti said...

tahniah,,,

dayah said...

Tahniah cik kak ♡

❤Kamsiah❤ said...

hehe..kelakar la pulak dgn ayat2 ur hubby tu..

ziana eunos said...

tahniah ^_^

Kira Sakura said...

wahhhhh tahniah akak. moga hasil titik peluh akak lepas2 ni akan lebih dihargai aminnnnn ;)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
tahniah3

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...