Followers Remaja Purba

Monday, October 3, 2011

Isnin yang BLUES..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Moga apa yang dirancang hari ni mendapat keberkatanNYA dan moga ianya berjalan dengan lancar..

Moga kita semua sentiasa di bawah lindunganNYA selalu.. amin..



DAN..















Moga aku ada masa untuk menjenguk jengah blog korang..




Psstt: Dua orang Bos besar Bahagian aku cuti hari ni.. Ala bos.. nape tak cakap semalam.. kalau tak.. boleh join sekali..

33 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

isnin i tak blues...:)

aizamia3 said...

Mrs.Eady:
hari ni nak duduk diam-diam je.. ;)

Oh Oeya said...

amboiii.. nak geng aje kalau cuti eikkk hihi..
Moga hari ini lebih baik dari semalam, Amin.

miloais said...

kalo boss tak de memang best banget
tapi bagi iols - tiga2 bosses ada ni ha...
tensen banget jadiknya!

Prince Halilintar said...

ape lagi bos xde..mari la singgah blog prince..hehe

abghani said...

letihlah kejer hari isnin

azam said...

:) best aaa....

boss kat sini ok je....blogging xpe janji kerja jalan

Kakzakie said...

Amboii... boss tak ada boleh dia kata begitu ye hihi....

Gen2Merah said...

kat sekolah saya pun Bos Besar dan bos kedua besar takda hari ni.. Pg kursus.. pa lagi, monday blues la jawabnya.. Santaiiiiiii... yeaahhhhaa

Bigdaddyz said...

bos kalau beritahu siang2 habis anak buah semua hilang...hehe

miloais said...

boss tak de memang best
malang bagi iols hari ni
ketiga2 boss ada
aisehhhhh! tensen banget!
hak hak hak

PinKy MoMMa said...

boss tak de sila tidur huhu.. ;p
nape ni lalink..stil horman change lagi ke hehe..

Fitri Senin said...

errr...i like that situation..saya menunggu hari khamis ni bos2 cuti..yippa yippa

QueeN TerataI said...

wah.. bestnya.. arini saya ada audit tp nak gak curi2 blogwalking.. :)

NM02 said...

bos cuti?

best ar!!!

Anum said...

isnin hari malas
hehe

aizamia3 said...

Oh Oeya:
bos cuti kerja jadi separuh jalan..



miloais:
lebih senang kalau bos ada.. dari takde susah dibuatnya..

aizamia3 said...

Princa Halilintar:
baru nak terjah ni Prince.. ;)


abghani:
sekarang hari-hari letih..


azam:
bos2 ok je.. ;)
tapi kalau dorang takde pun susah gak..

aizamia3 said...

Kakzakie:
kalau tak mengenangkan dak Kakak kena sekolah.. mau ku cuti lagi hari ni



Gen2Merah:
sesekali best jugak bila bos takde tapi kalau dorang takde kerja pun jadi sekerat jalan..

aizamia3 said...

Bigdaddyz:
betul2.. tapi kalau takde banyak surat pending..


miloais:
ada ke takde kerja tetap kena buat..

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
hormon dalam diri belum ok.. masih diawang-awanganlah lalink.. :(

aizamia3 said...

Fitri Senin:
lagi best kalau jatuh hari Jumaat..

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
janji hati puas kan.. ;)


NM02:
dalam satu tahap memang best.. tapi lagi satu tahap susah gak kalau bos takde.. surat masuk pending jadinya..

aizamia3 said...

Anum:
urat bersimpul-simpul.. ;)

azieazah said...

Bos berdua tu nak dating, sebab tu tak bagitau U. hahahaha

mamaNoriz said...

bos cuti la kite leh rilek kat ofis kan

hehehe

Kancil 8349 said...

bestnya...dah mengalami jawatan sebagai bos...perit ooo

Namee Roslan said...

isnin saya bekerja jeee sepanjang hari. penat dahhh.

NasZ said...

hehehe.. bos cuti, kita hepi.

MOHD NASER.com

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

bosss cuti besttt tu hehe

ainhany said...

mekasih singgah di kembara kehidupan..
wah2 mngembara sakan lah yerrrr

MamaEma said...

isnin minggu ini kena bgn seawal pagi sangat....huhuhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

so dah tercapai x hasrat tu sis :) hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...