Followers Remaja Purba

Monday, October 24, 2011

Gambar Eksklusif

Tiada kata selain dari syukur Alhamdulillah..

(kualiti gambar kurang memuaskan)


Bercampur-baur perasaan aku bila tengok si dia bergerak berpusing-pusing.. Peluang yang aku rasa 4 tahun sekali, setakat ni lah..

Alhamdulillah juga.. 3 bulan pertama berjaya dilalui dengan penuh cabaran.. Tiap kali balik kerja rasa nak menitik airmata menahan penat dan tak selesa..

Sekarang tak boleh nak lasak-lasak macam dulu.. kena slow down sikit.. cuma belum mampu mengawal diri bila kat tetengah highway.. 'No more speeding ye ibu..'

Doakan semuanya berjalan dengan lancar dan selamat..



psstt: Nape sekolah dak Kakak tak cuti je seminggu.. tak perlulah bangun awal sangat..


40 comments:

faraherda.razalan said...

Yeay! Dpt tgk baby!

sailaaf said...

hehe.take care of urself k. =)

zana said...

wah, bakal dapat baby baru.. tahniah! =)

Ibu Muda 30series said...

seronok mengandung ni kan...hehe

misscha said...

brape byk psstt daaa.....sy doakan ibu dan anak sejahtera sentiasa :)

Unknown said...

HUHUHU sya jeles!!! sya pun nak juga.. xkn nak tunggu 4 tahun sekali mcm ai? kalo cenggitu kena tunggu lg 2 tahun la.. hehehe anyway queen doakan baby dan ibunya sihat2 aje.. tc yer

ainhany said...

alhamdulillah...
dengar2kan AQ selalu..

Take care ibu dan anak yer..

Eera Shera said...

jgn lasak sgt kak..take care ek.

Dr K said...

Tahniah.....!!!

Semoga sihat buat si ibu dan bakal baby...

PinKy MoMMa said...

sukanyerrrr..jaga diri larling..
tak sabar nak tengok sikenit kamu keluar nanti hehehe..

ayin MM said...

syukur.. InsayaAllah semuanya selamat, sihat dan gebu

♥ Elin Adrenalin ♥ said...

hi,
apa pun tahniah yer..

kena jaga diri baik2..mkn pun kena yg berkhasiat jer tau..insyallah dpt bby comel dn bijak pandai. :)

aizamia3 said...

Fara:
semalam teruja melihatnya.. ;)


sailaaf:
insyaAllah.. terima kasih.. ;)


zana:
terima kasih..

aizamia3 said...

Aku Ibu Muda:
tengok orang mengandung best je.. tapi bila diri sendiri laluinya.. 3 bulan pertama memang tak sanggup nak hadapinya..

aizamia3 said...

misscha:
psstt: hikhikhik..

terima kasih.. InsyaAllah.. ;)



QueeN TerataI:
kudoakan dirimu turut kena tempiasnya.. amin..

psstt: janganler tunggu macam ai.. 4 tahun sekali..

aizamia3 said...

ainhany:
insyaAllah.. moga selamat semuanya..

aizamia3 said...

Eera Shera:
kena set dalam mind.. jangan lasak2.. ;)



Daddy Ziyyad:
terima kasih.. insyaAllah.. ;)

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
insyaAllah.. tang tu kena tunggu next year.. tu lagi eksklusif buat lalink and semualah..

aizamia3 said...

ayin MM:
anak gebu takpe, jangan ibu dia.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Elin:
insyaAllah.. ;)
moga perkembangan dia semakin kuat dan sihat..

Kakzakie Purvit said...

Aduh kakak paling suka bila scan baby masa mengandung dulu. Excited tengok pergerakan dia dlm rahim kan...Doa kakak moga terus sihat hingga dia menjenguk dunia ini.

psst: sekolah anak kakak cuti seminggu tau. Sebab itu mak budak pun cuti juga :)

Namee Roslan said...

akak !!!! im happy for u !! ;') tak sabar nk tgk baby baru tuuu :)akak jaga diri elok2 k. jangan wat kerja ! hehe

Namee Roslan said...

akak !!!! im happy for u !! ;') tak sabar nk tgk baby baru tuuu :)akak jaga diri elok2 k. jangan wat kerja ! hehe

aizamia3 said...

Kakzakie:
rasa nak scan selalu je.. sebab suka tengok.. bukan selalu dapat peluang macam tu.. ;)

itulah kak.. ada sekolah yang exam minggu ni, ada sekolah cuti seminggu.. tapi dak Kakak kena sekolah..

aizamia3 said...

Namee Roslan:
wah.. insyaAllah kita tunggu tahun depan ek.. ;)

psstt: kalau akak tak buat kerja payahler.. tapi tang ringan2 je, yang berat2 takmo dah..

Mama Kembar Tiga said...

congrats! time scan bb mmg sgt best kan? satu nikmat tu :-)

Kancil 8349 said...

wah...tahniah...dapat cahaya baru...apapun kena jaga kesihatan dan diri kamu...

Unknown said...

pssttt : kecik je baby tu dalam perut kan...


pssstt 2 : amboi rancaknya pssstt tuuu..

pssssst 3 : mesti tersembur airliur kalau buat pssst betul2 banyak kali.. kekekeke

Ce'gu JAERA said...

waahh.. tahniah kak....

Cik Da said...

ibu jgn nak merempit jerk keje nya ye ibu sila bawa pelahan yerk...

Cik Da said...

ibu jgn merempit yerk sila pandu pelahan....hik hati2 di higway ingat sy dlm perut ibu ni...

aizamia3 said...

Mama Kembar 3:
terima kasih.. ;)
betul.. time scan tu rasa teruja menengoknya.. rasa tak puas..



Kancil 8349:
terima kasih.. insyaAllah..

aizamia3 said...

Zulfikar Hazri:
hikhikhik.. best pulak buat psstt tu banyak kali..

psstt: sambil menaip sambil gelak senyum sorang2..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
ye.. terima kasih cikgu.. ;)



Aida78:
lupa diri kak bila dah ada kat tetengah highway tu..

pena rozie said...

Harap semuanyer akan selamat...

miloaiskurangmanis said...

alhamdulillah....
moga sihat selalu aiza
bila due ye???

ct kektus said...

6 bulan lagi tu kak. kena jaga elok2. nanti dapatlah tengok baby baru. hehe :p

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah ye sis.. xsabar lak aku nak kawen.... cam best je dapat anak :)

Unknown said...

:) sabar ye....

ariana said...

Subhanallah dan Alhamdulillah.Tahniah dan akak doadoakan Ai dan baby dua2sihat ye..tak sabar nk berkenalan ngan org baru tu nnti..:)

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...