Followers Remaja Purba

Monday, August 15, 2011

Apa nak buat ye hari ni..?

Selamat kembali bertugas kepada diriku.. Maklumler minggu lepas aku kerja 2 hari je.. Bila dah lama cuti rasa liat nak pergi kerja pun ada tapi Alhamdulillah pagi tadi tak lambat tak awal sangat..


Perkara pertama untuk hari ini:

Check emel.. yang mana rasa tak penting delete je.. buat semak dalam inbox.. tu tak masuk dalam emel haram.. berlambak-lambak tak delete.. nak tunggu dapat warning inbox penuh baru nak delete agaknya..

Tengok belek baca suratkhabar bos..

Check surat masuk dalam tray.. ok.. boleh clearkan apa yang patut..


DAN..












Tugas-tugas yang diarahkan dari masa ke semasa..




psstt: Bos takde hari ni.. ada meeting kat Marriott Putrajaya..

26 comments:

Anum said...

rajin dia keja ek
heheh

NM02 said...

yey

bos takde

boleh BW laju

hehehe

aizamia3 said...

Anum:
tak boleh dah cuti.. nak simpan untuk hujung tahun ni..

aizamia3 said...

NM02:
yeye..
belum boleh lagi..

Mommy Fara said...

Wow! Byk cuti eh? Hehehehe!

QueeN TerataI said...

so mcm x buat keje la arini.. sbb boss xdekan...

MamaEma said...

bos sy pun tak ada..sorang cuti sorang rehearsal APC...

aizamia3 said...

Mommy Fara:
takdelah banyak tapi tetap kena simpan untuk dak adik..

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
macam tak buat kerja tapi tetap ada kerja.. ;)

aizamia3 said...

MamaEma:
wah.. sapelah yang bertuah dapat APC tu kan..

Sabihah said...

Time bos tkde paling best ah kalo sy..hehe...

Selamat bkerja..^^

Kancil 8349 said...

Selamat bertugas kembali...hehehe...kalau dah biasa...ndak jadi masalah

azam said...

untung macam ni.....bos xde. hehehe
....terasa kurang sedikit tekanan

aizamia3 said...

Sabihah:
bukan selalu pun.. ;)

aizamia3 said...

Kancil 8349:
terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

azam:
itu normal.. ramai yang suka time bos takde..

PinKy MoMMa said...

boss tak de???
bila kucing tak de..tikus berlari lari..berjoget joget la hahahaha

アヌムちゃん said...

bestla bos xde tuu..heee

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
lalala.. cuma tikus kali ni berpuasa.. kalau tak.. mau meriah agaknya..

aizamia3 said...

frometoyou:
best2.. bukan selalu.. hehehe..

pena rozie said...

kerja...kerja...kerja....

Sunah Sakura said...

saya...tak start baca paper lagi ni... =.=

aizamia3 said...

pena rozie:
Isnin - Jumaat = waktu bekerja
Sabtu - Ahad = kerja lagi tapi kat rumah pulak..

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
ada masanya akak baca paper tapi banyak tak baca dari baca sebenarnya..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

prgh.. best ny bile bos xde.. sepatut mesti lagi bnyk benda leh wat kn kalau bos xde... hahaha

gedek! said...

ada email haram...?

baru tau...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...