Followers Remaja Purba

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011




"Seperti yang dijanjikan , BEN ASHAARI.COM kembali dengan GEGAR 1000 BLOG bersama sama blog blog yang terkini ... Tak kira mana mana blog pon leh join.. Blog lucah je tak leh .. hehehe.. "

Cerita selanjutnya ada di SINI..

46 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

sueMUNCET said...

hye..datang menggegar jugak!

kalau berminat sila la join contest saya..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

aizamia3 said...

en solo:
yup.. jom join ramai2.. ;)

aizamia3 said...

hikhikhik.. bergegar suemuncit datang...

pasal contest tu.. nanti aku tengok.. sekarang tak sempat lagi..

.m y z. said...

datang bawak kete kebal nak bom belog ni!! :D

msredcheesecake said...

Gegar gegar....
Da begegar blom? Heheee...

aizamia3 said...

m y z:
aaarrggghhh... Nenong.. Nenong.. Ambulans datang.. Hospital mana kosong ni weh..


Msredcheesecake:
bukan gegar dah terus meletop dak m y z kebabom dgn kete kebal dia.. Hikhikhik..

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

IdaNurFieyda said...

ida dtg menggegar d sini ^_^
kebaboommm!!!

aizamia3 said...

IdaNurFieyda:
ayark... Sedang berusaha untuk mencantumkan balik blog ni sebab telah diletupkan dengan kereta kebal.. Hikhikhik..

mas saari said...

salam singgah...
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

aizamia3 said...

mas saari:
ok cun nanti aku singgah.. ;)


imaza93:
boleh aje.. sabar ye.. ;)

Golden Rose said...

salam perkenalan...kita 1 group...dtg gegar dr blog bro ben...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

MISS QASEH SAIFUDIN said...

datang gegar dr blog BA..=)

Ly_Tulip said...

memulakan gegaran di sini... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar abeh... So, arap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan gegaran... :)

Kalo free, meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

yuhanis said...

hye dan salam gegar!!

hee...anis dr grup 3 dtg gegar sini...

jgn lupa singgah blog anis plak ye...

dan anda sudah di FOLLOW! :)

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

IrfanzBlog said...

Singgah menggegar di blog ini!! Kalau sudi mari gegar balik...

...:i'm ezza haniza:.... said...

i dtg gegar budak group 3 ni and follow kamu :)

http://takkeciksgtpown.blogspot.com

mizz_aainaa said...

dtg gegar group 3..

http://aainaa4a.blogspot.com

aizamia3 said...

Golden Rose:
siap.. aku terjah..


Miss Qaseh Saifudin:
;) kenyit mata dah ni..

aizamia3 said...

Ly_tulip:
InsyaAllah akan ku datang ke blogmu.. bagi masa ye..


Yuhanis:
tq tq.. aku datang.. tunggu..

aizamia3 said...

HajarRasdi:
adeh.. adeh.. baru je aku tampal tancap tadi.. ekau dah kebabomm balik... Nenong... nenong..

aizamia3 said...

fRame+Lenses:
wah.. lama kita tak jumpa kat dalam alam maya ni kan.. ;)

aizamia3 said...

IrfanzBlog:
Bro.. jangan risau nanti aku terjah kebabomm lak kat blog bro..

aizamia3 said...

ezza haniza:
alaha2.. malu lak dia.. :)


mizz_aainaa:
erk... poning den.. dok gegar dah ni..

si kenit comel said...

datang nak kasi lebih gegar!!!!
folow u jugak...(^_^)
jom singgah blog saya:

http://sikenitcomel.blogspot.com/

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

aizamia3 said...

si kenit comel:
fuh.. nasib baik si kenit yang gegar, tak terasa sangat gegarannya..


Kei Seichi:
wokey, tq.. ;)

Jerung Gergasi said...

jerung singgah sini & jadi follower ke 239 =)

Cute MuM said...

salam kenal..
dtg gegar blog nie..
jemputlah ke blog cute mum pula..
http://mamiuyun.blogspot.com
:)

ain dzaya said...

jum pkenlkan pada org lua ttg dunia blog http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/tutorial-grafitti-menghubungkan-blog-ke.html http://aindzaya.blogspot.com/

jum juin sgmen ketiga!!

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

WidadCutieyGirlZ StorY said...

singgah sini dan follow:)

aizamia3 said...

Jerung Gergasi:
terima kasih.. ;)


elmiesya:
penat.. hehe.. nape tak ketuk pintu..


Widad:
;) tq

Miss Cupcake said...

slm geggggaarrr dr blog abg ben:)follow u ready dear..do ofllow me yyyaww!!tgh mencari followers:)

aizamia3 said...

Miss Cupcake:
tq.. ;) okies..

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah semua.

Jamal datang gegar blog nie dari blog Abg Ben. Jom ramai-ramai
gegar dan komen blog Jamal balik ye kawan-kawan..Thanks semua

www.jamaluddin.net

aizamia3 said...

Anna Boleyn:
Sori lambat reply.. akan kusinggah kejap lagi..

aizamia3 said...

JAMALUDIN ABU BAKAR:
terima kasih singgah.. ;)
ye.. ai akan singgah, jap ye..

Amit said...

Salam..jalan-jalan carik member :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...