Followers Remaja Purba

Sunday, May 15, 2011

Hospital Putrajaya

Pagi tadi aku buat bihun goreng <--- teringin nak makan panas-panas..

Tengahari pulak, aku temankan hubby ke Hospital Putrajaya melawat abang kepada hubby, operate buang kelenjar dekat bahagian perut dia <--- lebih kurang macam tu lah kisahnya..

On the way balik, nak makan sate Kajang pulak tapi takdelah sampai ke Kajang semata-mata nakkan sate tu.. Kitorang beli tapau dekat Awan Besar je memandangkan kakak dan adik dah selamat dalam kereta lepas penat bergurau-senda dekat hospital tadi..

Malam.. Cepatnya masa berlalu.. Esok dah kerja..


psstt: Esok Hari Guru.. Aku lupa tak hengat nak order coklat untuk cikgu-cikgu sekolah kakak Irah..

2 comments:

Faris Adli said...

nak sikit bihun tu..esok, 16 Mei 2011, sekitar pukul 9 pagi post aku pasal guru akan keluar. Bak kata Dafi..baik punya...

ala beli coki2 je untuk cikgu2 tu..minta cik scc belikan..wuhahahaha

aizamia3 said...

Kau bab makan laju je.. ;)
SCC sibuk sangat sekarang..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...