Followers Remaja Purba

Tuesday, October 23, 2012

Oh! Tidak.. Tolonglah Bertahan..


  • Jangan awek hubby nazak koma sudah, patah kaki kalau dia menginap kat ICU..
  • Doctor peribadi dia check malam tadi, kesihatan dia dah semakin berkurangan..
  • Aku kena ambil tindakan secepatnya..
  • Jangan dia lena kat tengah highway sesak tu sudah..
  • Dahlah hubby jauh.
  • Sayang.. aku akan pastikan kau selamat sampai dan masuk ke dalam ICU sebelum hujung minggu ni.. Janganlah merajuk saat-saat aku memerlukan kau.. <--- sambil pujuk rayu kat awek hubby tu..



psstt: Hari ni dak Nuha genap 6 bulan.. semakin aktif dan lasak.. <--- takdan nak upload gambar.. aku risaukan awek hubby tu..




12 comments:

faraherda.razalan said...

Kete ke? LAppy ke? Tepon ke? Ouh, konpius sy ni....

Anum said...

ye la kan tindakan kena buat dengan betul

Kakcik Nur said...

Siapa nama awek hubby Ai tu? :)

NM02 said...

kete mungkin?

hehehe

azam said...

Dah bESAr

Rai Ourkizuna said...

rasanya sejenis kenderaan ni.. hahaha..

Daddy Ziyyad said...

hantar dulu ke wad biasa, maybe boleh elakkan dari masuk ke ICU..hihihihi

Kakzakie said...

Ala ai masuk workshop biasa kalau tak serious sehari-dua dah ok... nak raya nak pakai ye.

Nuha oh Nuha.. apasal ibu malas nak upload gambar

:: Mrs.Eady :: said...

motor???BMW?Mercs??Lambo??hehehe..

Ayin MM said...

nak bekenalan dengan awek itu hehhehehe

kay_are said...

macam cite pasal kete je.. kalau dah ade highway mesti r kete kan?

sal ya said...

dah besar dak nuha.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...