Followers Remaja Purba

Thursday, October 25, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha dari dak Kakak.. dak Adik.. dak Nuha..


  • Sekiranya anda semua membaca entry ini selepas pukul 3 petang, ini bermakna mak budak a.k.a remaja purba tidak dapat online di rumah kerana connection to internet tidak berfungsi ---> aduan telah dibuat dan redha jelah tunggu bila dorang call/datang untuk baiki <--- bab ni yang aku letih nak tunggu..
  • Esok dah raya.. Kat area rumah aku dah start gerai-gerai menjual bahan mentah untuk raya.. rasa sayu je tengok sebab aku tak cuti.. Ni kalau raya puasa mahu aku nangis ni, orang lain dah balik kampung, aku masih terkial-kial pergi kerja..
  • Hubby dah start cuti.. untunglah bang..
  • Sebenarnya aku tak sabar nak balik petang ni sebab SESUATU YANG BESAR sedang menanti kepulangan aku.. nak kena bentang karpet merah ke..?
  • Nampaknya tertangguhlah hajat nak share kat sini tentang SESUATU itu (rujuk point pertama)
  • Setakat ni, aku masih belum ada perancangan nak beraya di mana memandangkan perlu selesaikan SESUATU YANG BESAR itu.. Selagi tak selesai, selagi tu lah tak boleh nak buat keputusan nak ke mana.. tapi yang pasti pagi esok akan ke rumah MIL di P.J..
  • Selamat Hari raya Aidiladha buat semua.. Moga perjalanan ke mana sahaja korang beraya selamat hendakNYA..
  • Kita jumpa minggu depan..


psstt: Kalau dapat online kat rumah MIL alangkah syoknye.. boleh BW lama-lama..



16 comments:

Anum said...

Selamat Hari Raya Korban

Kakcik Nur said...

Salam Aidil Adha buat Ai sekeluarga. :)

ibu arissa said...

<< SALAM AIDILADHA >>

mamavogue said...

Salam Aidil Adha buat remaja purba sekeluarga :)

Rai Ourkizuna said...

selamat hari raya aidiladha kak..

NM02 said...

selamat hari raya korban uolssss :)

Rozita said...

selamat hari raya aidiladha juga.. saya masih keja... waa..

faraherda.razalan said...

Salam aidiladha awak...heheheh! Makan daging t, igt2lah kite ya?

=D

makchaq said...

Ciannya.. tak cuti..

makchaq pun tak cuti.. kena jaga opis sebab lepas raya nak cuti lama ..

Geram tengok cambar2 dak Nuha...macam nak cubit2 pipi dia..
Lan masak apa raya ni?

Kesuma Angsana said...

ye selamat hari raya aidiladha juga ye

Daddy Ziyyad said...

Salam aidiladha..

Nanti lepas habis cuti raya haji, kasi story bergambar tawwwww pasal 'sesuatu yg besar' tu :)

yusnzie said...

Selamat Hari Raya Aidiladha, Maaf Zahir Batin utk aizamia sekeluarga. Bila nk bg tau sesuatu yg besar tu....cpt arrrr. Hehehehe....

eLL said...

salam aidil adha buat akak ai sekeluarga...

pha is said...

selamat hari raya.. salam aidil adha.

kay_are said...

selamat ari raya aidiladha gak diucapkan kepada akak dan keluarga =)

sal ya said...

selamat hari raya jugak walaupun lambat.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...