Followers Remaja Purba

Wednesday, September 26, 2012

Beralih bulan <--- dak Nuha..


Petang Semalam:

 Perkembangan terkini.. mengangkat punggung dan mula 'meneroka' sekelilingnya..

 Berusaha untuk menelentang balik ---> yang ni dia baru dapat step..

 
Biasa susah tengok dia nak pandang bila aku amik gambar dia ---> sekarang dah mula tunjukkan reaksi positif.. cuma belum dapat amik gambar time dia senyum.. mesti buat muka pelik tengok aku..






psstt: Alhamdulillah pagi tadi dak Nuha nampak ok sikit berbanding semalam.. Moga dia cepat sembuh hendakNYA..

psstt lagi: Berbanding dak Kakak dan dak Adik.. dak Nuha paling teruk ragamnya bila tiap kali beralih bulan..

last psstt: Ikutkan hati aku nak cuti jaga dia kat rumah tapi kerja berlambak kat office melambai-lambai aku.. Kalau tangguh, alamatnya tak mampu nak senyumlah aku dibuatnya..



18 comments:

kakcik said...

Nak pinjamlah Dak Nuha ni... bagi main dengan Abang Sepet. :)

lady scooter said...

alahai tomeinya dia!!!

Hidayah said...

comel la tgk baby tergolek bergolek....hihi...

ada video tak..?

:)

over nye request...

hehe..

eLL said...

ololololo, kalo takde org nak jaga, meh sini saya jagakan dak nuha nih.
:P

YanaUjang said...

zafirah kan langkah step trus..dia mmg xmo pn pusing2 meniarap gitu..terus duduk je..pasni maybe terus jalan je kot..xde merangkak2 pun..haha

makchaq said...

Baru hari ni ada masa nak komen, selalu kelam kabut je dtg baca2, kat rumah susah sikit nak komen sebab berebut dengan Nafisah..

Geram tengok dak Nuha..dah ok dah dia?
tahniah dak adik dapat kasut sukan baru menang sukan
Lan dah la rajin masak, rajin berkebun & mengemas.. ai ni rajin ape ek?

Kakzakie said...

Siapalah tak geram tengok Nuha. Mata dia pelik tengok cameralah tu. Bergolek gebus betullah Nuha nie..:)

QueeN TerataI said...

dak nuha dah maju setapak lg yer.. xpela kak... setiap anakkan berbeza.. sabar eh...

Rai Ourkizuna said...

hiyarkh...go go dak nuha..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye dia.. :-)

yusnzie said...

Nuha copy muka babah dia, hehehe.....

yusnzie said...

Nuha copy muka babah dia, hehehe...

Kesuma Angsana said...

mkin besar makin comey dak nuha ni .. geram!

pha is said...

pandai pulak dia buat muka pelik.. hehehe

Munnafendy said...

akak oiiiiii gebunya dak nuhaaaa~

the malay male said...

Comel

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Kak..thanks kak..saya berehat selama yg boleh..dah boring rehat, berblog balik ye dak.heh3.

Aiyoo, saya tgk carpet akk tu serupa dgn kat umah sya,hahaha.

Mata nuha..cantik..besar bola mata itamnya ^_^

Mrs Lurve said...

mata dia...comeynya, bolat

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...