Followers Remaja Purba

Wednesday, September 12, 2012

Jamuan Raya tingkat office aku..



Sehari selepas open house teratak aku, esoknya jamuan raya tingkat office aku pulak..
  •  Aku memang dah mohon cuti awal jadi tak dapat nak join jamuan raya tu.. TAPI..
  • Chef Hubby yang masak untuk menu utama ---> Nasi tomato + ayam masak merah + jelatah
  • Kerabu mangga sponsor dari kami untuk jamuan tersebut (mangga dari blogger kakcikseroja aku guna..)

Aku dapat seplastik besar mangga dari kakcik ---> dipetik khas dari pokok kat rumah kakcik.. terliur dibuatnya.. tu baru tengok belum makan..


'Selamat pagi Nuha..'
Lena tak merengek dia selepas puas seharian digomol peluk cium oleh mereka yang datang beraya kat rumah aku Ahad lepas.


Selesai urusan penghantaran menu utama kat office.. balik rumah sambung tidur ---> penat sangat ni..

Terima kasih pada blogger Queen bagi baju raya kat dak Nuha..
Sayang tak dapat nak berkenalan dengan Ammar disebabkan dia lena dalam kereta..




psstt: Aku harap korang berpuas hati.. kalau ada yang kurang bagilah tau, nanti kami buat post mortem tang mana yang kurangnya tu..

last psstt: Hujung minggu ni ke mana pulak destinasi ye ---> tunggu respond dari hubby..

16 comments:

kakcik said...

Cantiknya baju yang Rai bagi tu. Kakcik 'buta' sikit tentang baju budak perempuan sebab tak ada anak gadis... hehehe...

Nana said...

setiap hujung minggu bulan Syawal ni memang tak berasap dapor...hihi...open house siang malam...

faraherda. razalan said...

Sedih sy tak abis g sbb masih tak berkesempatan nak berkenalan dgn awak.

=(

Mrs Lurve said...

kerabu mangga tue yg best tue!!

Anum said...

ok je anum suka :)

:: Mrs.Eady :: said...

berjalan sakan lagi?besttt :)

Kakzakie said...

Jauh pelayaran mangga kakcik itu kan.

Sedapnya Nuha tidur. Baby senang tidur badan memang sedap mata memandang. Untunglah siapa dah dapat gomol Nuha. Jeles kakak..

nur anis said...

waa..banyak tu baju raya dapat..:)

IntaNBerliaN said...

cantiklah baju polkadot nuha tu :-)

Kesuma Angsana said...

panjang betul cerita ari ni yek

Namee Roslan said...

gulp...terliur pulak saya tengok buah tu !weee. nak juga ! hehe.

mamavogue said...

masih tak dapat nak gomol nuha..
gerammm lah! :)

QueeN TerataI said...

sbnrnya queen ni teringin beli baju baby perempuan tp xde anak perempuan tu yg bila ada kwn2 dan sedara dpt baby gurl confirm belikan baju.. puas tau bila pilih dan beli baju baby gurl ni.. tu yg rambang mata xtau nk pilih amik je mane yg berkenan.. huhuhu

psss: malu la plak coz lupa nk tanggal tanda harga kat baju.. huhuhu

pha is said...

rumah terbuka ahad baru ni mesti meriah.... hehehe

eh, blog nmpak lain la... hehehe

YATZAKIE said...

kerabu mgga..i like..hehe

Rai Ourkizuna said...

mantapnya si nuha...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...