Followers Remaja Purba

Monday, September 10, 2012

Renovation Teratak mak budak..



psstt: Hubby suruh tukar template.. ---> pilih putih pulak..

psstt lagi: Separuh jalan je aku edit.. pastu aku dah malas nak layan gara-gara line slow terlindung dek awan yang mendung..

last psstt: Esok aku setting balik.. sekali dengan 'Open House' semalam ---> hari ni masa untuk mengemas..


9 comments:

Cikgu Ma said...

saya pun terpk nak tukar template tp mcm sayang plak..lgpun pening nk tengok coding2 ni...

~ yus ~ said...

ada hati gak nak renovation blog sendiri, tp tgh malas....hehe

Rai said...

putih itu suci kak..kehkehkeh..

kakcik said...

Kakcik sekarang malas sangat nak ubahsuai blog. :-)

makchaq said...

Makchaq sejak azali itu je rupanya.. Lebih banyak jengok blog orang dari blog sendiri.. Dah puas merayau2 bw baru tengok blog sediri..

Tinta Lana said...

Assalammualaikum kak..

Bila tgk tajuk, saya mati2 ingat akak nak renovate teratak betul, rumah akk.

Sekali..teratak ini..hehehe. Ok gak putih..saya pun dah rindu kaler putih bersih camni..

kinna said...

patut le masuk semlam tak nmpk ape2 huruf..under construction rupanya :)

Munnafendy said...

akak, maaf sy tak dpt join open house rumah akak, nak komen pun dah tak sempat, email lg la dh beratus tak smpat nk bukak... tarikh yg sama sy pg menghantar spupu fndy btunang kat pekan..tak smpt nk bgtau akak sbb last mnit bru confirm pg. maaf sgt tau.akak masak ape? mesti sedap2 kan? hihi..

*putih bersih, lapang mata ni tgk.tp blum siap kan?

Anonymous said...

wonderful post.Never knew this, regards for letting me know.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...