Followers Remaja Purba

Monday, September 28, 2009

terima tetamu…

26 SEPTEMBER 2009 (Sabtu)

Semalam aku request pada hubby buat rendang ayam dan jemputlah botak pak itam datang rumah dan kebetulan pula k.yanz call dia on the way nak tengok rumah dia yang baru beli Meru, nanti singgahlah rumah ye.

Tengahari:
Masa nak cari bahan untuk masak rendang, k.Yanz call dia dah smpai kat rumah dia, aku minta hubby singgah kejap.




Sekejap je pun, kitorang pun balik sebab nak masak, kakak Irah pulak nak ikut k.Yanz, takpelah nanti akak hantar, dah alang-alang ni nanti akak singgah.

Petang:
Botak pak itam & wife datang beraya, lewat petang hubby dan ammar tidur.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...