Followers Remaja Purba

Friday, September 25, 2009

Balutan tangan dah dibuka sepenuhnya - lega

25 SEPTEMBER 2009 (Jumaat)

PAGI
Sampai PPUM pukul 9.30, tak lama lepas tu doc Margaret & team pun sampai. Kali pertama ammar tak menangis menjerit masa buka balutan tangan dia, mungkin juga sebab Lily ada kut - doc Margaret cakap.

Doc Margaret bagi tarikh appointment baru untuk check up kat Klinik Surgeri lagi 2 minggu, kemudian kami ke Bahagian Pemulihan anggota badan untuk Lily check & ambil ukuran nak buat glove baru.


walaupun balutan tangan ammar dah dibuka sepenuhnya tapi jelas ketara lasaknya dia, masa menunggu nak dapatkan time slip, tapi dia belum berani lagi nak gunakan tangan kanan dia. Lega semua urusan selesai cepat dan takdelah masuk office lambat sangat.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...