Followers Remaja Purba

Thursday, September 17, 2009

PPUM lagi

17 SEPTEMBER 2009 (Khamis)

PAGI:
Kami smpai kat Unit Cucian Luka, PPUM pukul 9 am dengan harapan takdelah lama sangat menunggu tapi rupa-rupanya sampai ke tengahari doc belum sampai. Kebetulan memang ramai patient so tak menang tanganlah diorang tapi kes anak aku ni hanya team plastic surgery yang boleh handle, diorang memang takkan usik, Nak tak nak, suka tak suka aku kena tunggu.

Rupa-rupanya ada miss communication antara staf doc & staf kat situ. Ammar sempat muntah 2 kali, kali kedua paling teruk sebab habis baju babah dia dan nasib baik ada bawa baju spare untuk ammar. Hubby pulak yang kesian baju dalam kereta.

Pukul 12.30 pm doc Margaret sampai, lega sikit hati ni, ammar menangis menjerit sampai serak suara masa doc cuci dan tukar balutan baru, dari awal nampak je kelibat doc Margaret terus nangis merengek tak nak, kelakar pun ada. Lepas dah clear, hubby hantar pergi kerja.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...